Kobo Clara HD e-Reader tijdelijk verlaagd
Kobo Clara HD is de perfecte eReader voor elke boekenliefhebber. ComfortLight PRO garandeert altijd het beste licht om bij te lezen en zorgt in combinatie met het superieure 6" HD-scherm voor een natuurlijke leeservaring alsof je een gedrukt boek leest. Eenvoudig aanpasbare functies die je helpen te lezen zoals jij dat wenst. Met 8 GB intern geheugen en de mogelijkheid om tot 6.000 eBooks mee te nemen, heeft de Kobo Clara HD altijd ruimte voor je volgende leesavontuur.

Breng licht in je leeservaring met ComfortLight PRO
De Kobo Clara HD blinkt uit dankzij het beste licht om bij te lezen in de vorm van ComfortLight PRO; ideaal of je nu overdag leest of een nachtbraker bent. Naarmate de dag overgaat in de nacht wordt het licht geleidelijk zachter, zodat je voor het naar bed gaan nog lekker wat kunt lezen zonder dat je slaap hierdoor wordt beïnvloed.

Een kristalhelder scherm met hoge resolutie
Met zijn superieure 6" scherm met hoge resolutie biedt de Kobo Clara HD altijd een scherp beeld, met een natuurlijke leeservaring alsof je een gedrukt boek leest.

Extra veel ruimte voor je complete bibliotheek
Kobo Clara HD heeft altijd ruimte voor je volgende boek, met 8 GB intern geheugen. Neem gemakkelijk tot maximaal 6.000 eBooks overal mee naartoe. En met een enkele opgeladen batterij kun je wekenlang lezen, zodat je met deze geliefde activiteit nooit hoeft te stoppen.

Bescherm jouw Kobo e-Reader met een Kobo SleepCover. De Kobo Aura H2O SleepCover schakelt je eReader over van slaap- naar waakmodus als je de omslag opent en sluit. De dunne, zachte PU-leren hoes neemt niet veel extra ruimte in beslag en beschermt tegen krasjes, terwijl je nog steeds toegang hebt tot de aan/uit-knop en poorten van de e-Reader.

Actieperiode: 10 december t/m 23 december 2018

Gerelateerde producten

Uitgelicht