Nieuw: De Kobo Nia e-Reader is vanaf nu leverbaar
De Kobo Nia, een grote aanwinst in een kleine verpakking.

Duik helemaal in een verhaal, leer iets nieuws en ontdek waarom lezen zo leuk is. De Kobo Nia is een grote aanwinst in een kleine verpakking: je kunt tot maar liefst 6000 eBooks meenemen dankzij 8 GB opslagruimte. Geniet van de zon terwijl je je favoriete boek leest op het niet-spiegelende 6" touchscreen. Of lees comfortabel voor het slapengaan dankzij het aanpasbare ComfortLight. De batterij van de Kobo Nia gaat ongekend lang mee zodat je zo veel kunt lezen als je wilt. Met slechts één keer opladen kun je wekenlang lezen*. En wanneer je toe bent aan een nieuw boek dan kun je daar 24/7 voor terecht in de Kobo eBook Shop, direct vanaf je eReader. Lees op je eigen manier met Kobo Nia.

Gratis Powerbank

Ontvang een Gratis powerbank bij aankoop van de Kobo Nia eReader en geniet van extra lang leesplezier!
Kies een kleur en voeg de powerbank toe aan je winkelmand via de "toevoegen" knop bij de detailpagina van de Kobo eReader
en deze wordt direct met jouw bestelling meegestuurd, actievoorwaarden zijn van toepassing en OP=OP.

Bescherm jouw Kobo e-Reader

Bescherm jouw Kobo e-Reader met een Kobo SleepCover. Verkrijgbaar in zwart, blauw en geel, gemaakt van zacht PU-leer. Klap simpelweg de beschermhoes open en bevestig deze aan de magneetsluiting. Kobo Nia ontwaakt automatisch wanneer je de ultradunne, zachte PU-leren hoes opent en gaat weer over in slaapstand wanneer de hoes wordt gesloten.