Sinterklaas cadeautips 2019De sint is (bijna) weer in ons land en pakjesavond komt eraan! De verlanglijstjes zijn weer opgehaald door sinterklaas en zijn pieten. Sinterklaas heeft het al druk genoeg, daarom willen wij alle hulpsinterklazen een handje helpen met het uitzoeken van de mooiste cadeaus voor elk budget. Heb je geen idee wat je voor pakjesavond moet kopen, maar wel een budget in gedachten? Laat je inspireren door onze cadeautips.

Cadeau voor kinderen

Heb je een toekomstige programmeur of een Minecraft fan in huis? Verras je kind dan met het boek Programmeren met Minecraft speciaal voor kinderen! Of laat je kind zijn eigen iPhone of iPad apps maken met het boek Programmeer je eigen iPhone en iPad apps. Voor de pokemon fan vind je hier alles van Pikachu en zijn vrienden. Een Star Wars of Zelda fan? Bekijk dan de leuke producten van Difuzed. Op de nieuwe Kurio kindertablets gaat je kind veilig aan de slag met een tablet en blijf je altijd en overal in contact met je kind!

Populaire merken

Laat je inspireren en bekijk het aanbod van onze populaire merken.Cadeau voor de boekliefhebber

De koude avonden zijn aangekomen en in de avonduurtjes zitten we knus op de bank, geef de boekenworm een e-Reader om nog verder weg te zakken in die heerlijke bank. Een E-reader heeft een standaard opslag capaciteit van meestal 4GB, hiermee kan ze duizenden boeken erop zetten en heerlijk lang lezen. Op zoek naar een veelzijdig cadeau? Dan is een tablet een erg goed idee, hier kan ze op internetten, spelletjes spelen en mailen, maar ook op lezen met de handige lees apps, zo sla je wel heel veel vliegen in 1 klap.

Cadeau voor de computer dummie

Voor diegene die nog steeds niets van zijn computer of laptop begrijpt, een computerboek. Met de computerboeken van Visual Steps leert hij of zij stap voor stap de mogelijkheden van zijn computer of laptop kennen, je vindt alle boeken hier.

Cadeau voor een gamer

Op zoek naar een cadeau voor de gamer, wat dacht je van een nieuwe game controller of flightstick? Wil je de ultieme gamer echt verwennen, verras die persoon dan met een gamestoel of racestoel, kom gerust lang in onze showroom om je te laten adviseren door onze medewerkers en onze vele game- en racestoelen te bekijken en uit te proberen.

Heb je vragen over onze cadeautips of over onze website? Aarzel niet en neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan jou graag te woord en helpen je verder. Je kan telefonisch contact met ons opnemen op 010 44 55 400 of ons een e-mail sturen. Afhankelijk van jouw vraag willen wij je verwijzen naar het juiste e-mailadres, deze vind je op onze contactpagina.