Acer Predator Cestus 510 gaming muis zwart

Niet meer leverbaar.

Helaas dit product is niet meer leverbaar, wij doen ons best je een alternatief product aan te bieden. Let op: het alternatief kan afwijken qua prijs en/of specificaties.

Specificaties

Aansluiting: USB
Model: Gaming
Kleur: Zwart
Formaat: Rechtshandig
Aantal knoppen: 5

Productinformatie:

Artikelcode: MOUSEACCS51
Partnummer: NP.MCE11.00A
EANcode: 4713883790550
Garantietermijn: 2jr
Conquer new worlds
De Predator Cestus 510 is in samenwerking met e-sporters ontwikkeld. Niet alleen heeft de muis een gaaf modulair design met RGB verlichting (in 16.8 miljoen kleuren in te stellen) maar ook heeft de muis een hoogwaardige optische sensor voor optimale precisie en muisknoppen waarvan de klikdruk kan worden ingesteld. De afwerking is van hoogwaardige kwaliteit; de Predator Cestus 510 is voorzien van een gold-plated USB-aansluiting (zodat je de muis vaak opnieuw kunt aansluiten zonder verlies van signaalkwaliteit), heeft een robuuste gevlochten kabel, een DPI indicator en verwisselbare panelen en gewichten.

Sensor
Met de PMW 3389 sensor raak je altijd je doel, de gevoeligheid van de sensor is in te stellen tot en met 16000 DPI. De meeste gamers stellen een gevoeligheid in van tussen de 1600 en 2400 DPI, dus je hebt voldoende overcapaciteit als je de muis net even sneller of gevoeliger wilt hebben. De Cestus 510 heeft in het midden van de muis een DPI-indicator: 5 ledjes die aangeven hoe gevoelig de muis is ingesteld.

Ergonomisch ontwerp
Het ergonomische ontwerp heeft aanpasbare zijvlakken waardoor de Predator Cestus 510 altijd goed in de hand ligt. Met een magnetisch kliksysteem kun je de top-cover en het rechter zijpaneel gemakkelijk aanpassen en optimaal naar jouw hand configureren: je kunt de muis hoger en/of breder maken. Daarnaast kun je het gewicht van de muis aanpassen door kleine gewichtjes in de muis te plaatsen.

Instelbare klikdruk
De Predator Cestus 510 heeft 8 knoppen: de linker- en rechtermuisknop, het scroll-wiel kun je naar links/rechts en in het midden indrukken , de drukknop onder het scroll-wiel (daarmee kun je standaard verschillende DPI profielen selecteren) en twee zijknoppen aan de linkerzijde van de muis.
Bij sommige games wil je liever een lagere klikdruk dan bij andere games. Met de dubbele Omron®-schakelaars op de linker-en-rechter muisknop kun je kiezen uit twee klikdruk-standen door middel van slim ontworpen schakelaars onder de muis.

Complete controle
Pas je instellingen aan via 'Predator Quartermaster' software om maximale precisie en nauwkeurigheid uit de muis te halen. Daarnaast is via de 'Predator Quartermaster' RGB kleuren en lichteffecten in te stellen en kun je knoppen programmeren om bepaalde functies te vervullen. De Cestus 510 kan 5 profielen op de muis zelf opslaan, hierdoor kun je de muis gemakkelijk op verschillende computers gebruiken: ook andere computers hebben toegang tot de ingestelde profielen.

- Plug & Play
- Modulair op te bouwen zodat de muis altijd goed in de hand ligt
- Verwisselbare gewichtjes
- In combinatie met de software geheel naar wens in te stellen
- Optische sensor met hoge sensitiviteit (16000 DPI) en DPI indicator
- Duurzaam design
- Vergulde USB-aansluiting en gevlochten kabel
- 16.8 miljoen instelbare kleuren
- Instelbare klikdruk van de linker-en-rechter muisknop
- Horizontaal scrollen

Invoerapparaat

Aansluiting: USB
Aantal knoppen: 5
Programmeerbare knoppen:
Aantal programmeerbare knoppen: 8
Bedoeld voor: Gamen
Aanpasbare bewegingsresolutie:
Aanbevolen gebruik: PC/notebook
Bewegingsresolutie: 16000 DPI
Soort knoppen: Drukknoppen
Scroll type: Wiel

Design

Kleur van de verlichting: Multi
Materiaal: Kunststof
Model: Gaming
Belichting:
Formaat: Rechtshandig
Kleur: Zwart

Ergonomie

Lengte snoer: 1,8 m
Duurzaamheid van knoppen (miljoen klikken): 50

Gewicht en omvang

Gewicht muis: 99,2 g

Verpakking

Aantal: 1

Schrijf een review

Gemiddelde beoordeling

Dit product heeft nog geen reviews. Help andere klanten de juiste keuze te maken.

Schrijf een review