Thrustmaster T.Flight Hotas One Xbox One / PC

Niet meer leverbaar.

Helaas dit product is niet meer leverbaar, wij doen ons best je een alternatief product aan te bieden. Let op: het alternatief kan afwijken qua prijs en/of specificaties.

Specificaties

Soort apparaat Flightstick
Soort aansluiting USB
Aantal knoppen 12
Schouder knopen
Analoge duim-sticks

Productinformatie

Artikelcode GAMETHR4460168
Partnummer 4460168
EANcode 3362934402600
Garantietermijn 2jr
Eerste officiële vliegsimulator voor de Xbox One en voor Windows +aanbevolen voor Elite Dangerous Xbox One Ready for take-off op de Xbox One:
* Geoptimaliseerde joystick-mapping
* Plug & Play in spacesims
* Full-size afneembare throttle

De T.Flight Hotas One is een joystick met officiële licentie voor de Xbox One en voor Windows die een zeer realistische ervaring biedt. De stick heeft vijf assen, veertien actieknoppen, een snelvuurknop en een multidirectionele hat-switch (navigatie/panoramisch uitzicht). Al deze bedieningselementen zijn snel en goed bereikbaar. De throttle, afneembaar en full-size voor optimale manoeuvreerbaarheid zelfs in virtual reality, biedt zeer snel reagerende power. De dubbele roerbesturing wordt bediend met behulp van de verdraaibare greep (met ingebouwd vergrendelsysteem) of het omhoog brengen van de hendel. De T.Flight Hotas One heeft officiële knoppen voor de Xbox One (Guide/View/Menu) voor onder meer toegang tot sociale media, wisselen tussen game en console, en navigeren in de consolemenu's.

Belangrijke punten:
• De eerste officiële joystick voor de Xbox One en voor Windows, met de officiële knoppen voor de Xbox One.
• Ergonomische ontwerp dat uitermate geschikt voor alle soorten flightsims (ruimtemissies, luchtgevechten, oorlogsvluchten, civiele luchtvaart, etc.).
• Full-size afneembare throttle voor gemakkelijk manoeuvreren, zelfs in VR.
• Instelbare stickweerstand met grote handsteun.
• Uitgebreide bedieningen: 5 assen, 14 actieknoppen, 1 snelvuurknop, 1 multidirectionele hat-switch (navigatie/panoramisch uitzicht).

Realistische en ergonomische joystick.
In het echte leven gebruiken piloten een stick en een throttle om hun toestel te besturen omdat deze combinatie de beste prestaties en precisie levert. De T.Flight Hotas One biedt hetzelfde niveau aan realisme.
Dankzij het realistische en ergonomische ontwerp is deze joystick perfect geschikt voor alle soorten vluchten (luchtgevechten, ruimtemissies, civiele luchtvaart, etc.). Door de brede handsteun kunnen gamers hun hand in een zeer stabiele en comfortabele houding leggen zodat ze snel en adequaat met de stick kunnen reageren op de meest subtiele bewegingen.
De weerstand van de stick is af te stellen op de voorkeuren en vereisten. De voet is verzwaard voor een grotere stabiliteit tijdens het vliegen.

Invoerapparaat

Programmeerbare knoppen:
Aantal knoppen: 12
Aantal assen: 5
Soort apparaat: Flightstick
Schouder knopen:
Analoge duim-sticks:
Geschikt voor: PC, Xbox One

Poorten & interfaces

Soort aansluiting: USB
Aansluiting: Bedraad

Technische details

Kleur van het product: Zwart

Schrijf een review

Gemiddelde beoordeling

Dit product heeft nog geen reviews. Help andere klanten de juiste keuze te maken.

Schrijf een review