Back 2 school & 2 work: Laptop aanbiedingen en meer!

Back 2 School & Work!

Je moet er misschien nog niet aan denken maar voor je het weet starten de scholen weer. Om het nieuwe schooljaar goed te van start te laten gaan hebben wij mooie aanbiedingen en combi-deals op laptops, muizen, anti-virus software en nog veel meer! Ga je binnenkort weer naar kantoor en werk je nog steeds vanuit huis? Ook voor jou hebben wij geweldige aanbiedingen op laptops met windows 10 professional en combi deals op kantoor/gamestoelen!

Laptops voor school en werk

Toe aan een nieuwe laptop, dan zit je met een Acer laptop altijd goed. Met een groot assortiment zit er altijd wel een laptop voor jou bij. De Aspire serie: Of het nu gaat om alledaagse activiteiten of professionele taken, je profiteert van een compleet nieuw niveau van design en prestaties of ga jij voor een convertible met de Acer Spin serie. Op zakelijk gebied zit je goed met een Acer TravelMate.

Zit beter. Werk harder. Game langer.
Nu met GRATIS Difuzed rugzak bij de DXRacer D166 gamestoel rood & wit!

Deze bekroonde computerstoelen bieden de hoogste kwaliteitsnormen. Of het nu gaat om werken of urenlang gamen, DXRacer stoelen laten jou comfortabel zitten, ongeacht jouw behoeften. Het comfort in deze gamestoelen is ongeëvenaard.


Lenovo tablets en laptops

Op zoek naar een nieuwe tablet? Dan is een Lenovo tablet zeker wat voor jou. Met keuze uit een 7, 8 of 10 inch scherm zit er altijd wel één voor jou bij die aan jouw wensen voldoet. Naast de Lenovo tablets hebben wij ook een grote diversiteit aan Lenovo laptops voor school, werk en natuurlijk gaming.

Gratis producten

Koop jij een van de geselecteerde producten uit onze onderstaande actie's, voeg dan je gratis product toe aan je winkelmand. Jouw gratis product wordt dan direct met de bestelling meegestuurd, voorwaarden van toepassing en OP=OP!

Asus laptops

Ga jij voor een Asus VivoBook 17, een krachtige Asus Zenbook of een Asus 2-in-1 VivoBook Flip?
Wij bieden een ruime keuze aan Asus laptops aan.
Actieperiode: 18-07-2020 t/m 06-09-2020, voor alle aanbiedingen geldt OP=OP. De gratis producten dienen direct te worden mee besteld, deze worden niet achteraf verzonden en zijn niet inwisselbaar voor contanten. Wijziging en plaatsing fouten zijn voorbehouden.