Beschermhoezen

Ben je op zoek naar tablethoesjes? Voor alle tablet beschermers ben je bij Yorcom aan het juiste adres. Yorcom heeft een grote keuze aan tablet beschermhoezen die variëren in kleur, patroon, materiaal en soort hoes. Plastic hoesjes en silicone hoesjes behoren tot het assortiment. Natuurlijk is ons assortiment afgestemd op de nieuwste en populairste modellen en merken tablets, maar ook voor oudere modellen kun je bij Yorcom terecht. Een ruim aanbod aan tablethoezen en een grote voorraad zorgen ervoor dat iedere tabletgebruiker haar toestel optimaal kan beschermen.


per pagina

Waarom een tablethoes?

Tablets zijn erg breekbaar en kunnen snel beschadigen. Er is dan ook veel aandacht geschonken aan het design. Het scherm is groter dan dat van telefoons en hebben net als de smartphones erg veel functies en bijna ieder model beschikt over een touchscreen. Al deze features en functies zijn natuurlijk erg handig, maar maken de apparaten erg schadegevoelig. Je wil je tablet natuurlijk optimaal kunnen gebruiken en beschermen tegen beschadigingen. Je tablet uitrusten met een beschermhoes kan in de meeste gevallen al de juiste bescherming bieden. Een beschermhoes zorgt ervoor dat de kans op ernstige beschadiging van het toestel afneemt en daarnaast kun je je tablet er goed mee personaliseren.

Soorten tablethoezen

Omdat het tabletgebruik en de voorkeuren per persoon variëren, zijn er verschillende tablet beschermhoezen op de markt. Welke het meest geschikt is voor jou, hangt af van je smaak en de gewenste protectie. Zo bieden wij flip cases waarmee je jouw tablet beschermt en die ervoor zorgen dat je de tablet rechtop kunt plaatsen. Ook vind je silicone cases en beschermhoezen in ons assortiment die jouw tablet voorzien van optimale bescherming.

Een tablethoes online bestellen

Bij Yorcom kun je jouw tablet beschermhoes snel en gemakkelijk online bestellen. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken en de juiste tablet cover hebt gevonden, kun je deze in jouw online winkelmandje voegen. Wanneer je de bestelling plaatst voor 17:00, ontvang je de tablet beschermhoes de volgende werkdag in huis.

Meer informatie

Heb je vragen over onze tablethoezen of over onze website? Aarzel niet en neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je verder. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 010 44 55 400 of ons een e-mail sturen. Afhankelijk van je vraag willen wij je verwijzen naar het juiste mailadres, deze vind je op onze contactpagina.