Kobo ereader

Rakuten Kobo is in december 2009 opgericht en is met hun prijs bekroonde ereaders én best beoordeelde kobo leesapp één van s' werelds snelgroeiende ereader merk. Voor de beste leeservaring kies je voor een Kobo ereader welke zeer gebruiksvriendelijk is en met zijn E-Ink scherm ervoor zorgt dat je net zo leest als een gedrukt boek. Dankzij de ComfortLight Pro kan je zelfs in direct zonlicht of in het donker, eenvoudig lezen. Naast ereaders biedt Kobo ook van 's werelds grootste eBookwinkels met wel miljoenen titels. De missie van Kobo is dan ook: "Boekenliefhebbers te ondersteunen om meer te lezen, omdat Kobo van mening is dat lezen de wereld veel mooier maakt.per pagina

Kobo vergelijk overzicht.

Welke Kobo pas bij mij? Wat is het verschil tussen de Kobo e-readers? Wij hebben een overzichtje gemaakt en het verschil tussen de verschillende Kobo e-readers op een rijtje gezet om je keuze makkelijker te maken. Twijfel je nog steeds tussen de verschillende Kobo's, e-mail of bel ons en we helpen je graag verder. Mocht je de Kobo e-reader liever eerste even in je handen hebben dan ben je ook van harte welkom in onze showroom.


Kobo Clara HD Kobo Libra H2O Kobo Forma
De perfecte ereader wanneer je nog nooit digitaal gelezen hebt. De ideale ereader voor een nog betere leeservaring i.c.m. een mooie design. De ultieme ereader voor de boekenliefhebber die op zoek is naar de beste leeservaring.
Schermgrootte & type: 6" Carta E Ink HD touchscreen 7" Carta E Ink HD touchscreen 8" Carta E Ink HD touchscreen met Mobius* technologie
Pagina knoppen en liggende modus: Nee Ja Ja
Beeldscherm resolutie: 1072 x 1448, 300ppi 1680 x 1264, 300ppi 1440 x 1920, 300ppi
Ingebouwd geheugen: 8GB 6GB 8GB
Batterijduur Ga weken zonder opladen Ga weken zonder opladen Ga weken zonder opladen
Waterdicht: Nee Ja Ja
Verlichting: ComfortLight PRO ComfortLight PRO ComfortLight PRO
Dropbox support: Nee Nee Ja
Afmeting: 110 x 159,6 x 8,35 mm 144 x 159 x 5,0 - 7,8 mm 160 x 177,7 x 4,2 - 8,5 mm
Gewicht: 166g 192g 197g

*Mobius®-technologie: Hierbij wordt gebruik gemaakt van een flexibele laag kunststof in het display. Dit zorgt ervoor dat het apparaat ultradun en extra licht is, wat het apparaat zeer duurzaam maakt voor dagelijks gebruik.