Gear4U

Als jij het liefst je vrije tijd spendeert aan gamen, dan moet je absoluut in het bezit zijn van een goede gamestoel. De stoelen van Gear4u zijn hele comfortabele gamestoelen waarin je een goede houding kan aannemen. De Gear4u stoelen hebben een eerlijke prijs/kwaliteitverhouding. De stoelen zijn ontworpen met het oog op comfort.

Waarom een Gear4u gamestoel?

De Gear4u gamestoel komen oorspronkelijk uit Denemarken. Gear4u staat voor comfortabele gamestoelen tegen een goede prijs. Over de kwaliteit van de gamestoelen zijn wij zeer te spreken. De hoogte van stoel kun je gewoon zelf verstellen naar de gewenste hoogte. Op de gamestoel zit een functie waarin je de stoel kan kantelen tot 12 graden. De uitvoering Dominator en Elite hebben nog een extra optie, je kunt de rugleuning in stellen tot 180 graden!

per pagina

Assortiment

Het assortiment van Gear4u kent de volgende modellen gamestoelen:
Gear4u Gambit
Gear4u Elite
Gear4u Dominator

Een Gear4u gamestoel online bestellen

Bij Yorcom kun je jouw gamestoel snel en gemakkelijk online bestellen. Als je een keuze hebt kunnen maken en de juiste Gear4u gamestoel hebt gevonden, kun je deze in jouw online winkelmandje toevoegen. Als je de bestelling op een werkdag voor 17:00 plaatst, ontvang je de gamestoel de volgende werkdag in huis.

Meer informatie

Heb je vragen over onze Gear4u gamestoelen of over ons assortiment? Aarzel niet en neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je verder. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 010 44 55 400 of ons een e-mail sturen. Afhankelijk van je vraag willen wij je verwijzen naar het juiste mailadres, deze vind je op onze contactpagina.