Tijdelijke aanbieding: Kobo Forma e-Reader

Actieperiode: 20 feb. t/m 07 mrt. 2021
Heerlijk licht van gewicht

Kobo Forma laat je meer genieten van lezen dan ooit tevoren met een robuust 8,0” HD Carta E Ink-scherm dat zo licht voelt als een veertje. Probeer de nieuwe knoppen voor het omslaan van pagina's van Kobo Forma om door je verhaal te bladeren. Lees in staande of liggende modus of stel de tekst in om automatisch mee te draaien. De Kobo Forma is Kobo's meest comfortabele eReader tot nu toe.

Gratis Powerbank

Ontvang een Gratis powerbank bij aankoop van de Kobo Forma eReader en geniet van extra lang leesplezier! Voeg de powerbank toe aan je winkelmand via de "toevoegen" knop bij de detailpagina van de Kobo eReader en deze wordt direct met jouw bestelling meegestuurd, actievoorwaarden zijn van toepassing en OP=OP.

Bescherm jouw Kobo e-Reader

Bescherm jouw Kobo e-Reader met een Kobo SleepCover. Verkrijgbaar in zwart en paars, gemaakt van zacht PU-leer. De veelzijdige Kobo Forma SleepCover kan eenvoudig worden omgeklapt zodat je handsfree kunt lezen in liggende of portretmodus. De Kobo Forma ontwaakt automatisch wanneer je de omslag opent, en schakelt de slaapmodus weer in wanneer de omslag wordt gesloten.Actieperiode: 20 feb. t/m 07 mrt. 2021