Lenovo Laptop

Het Chinese bedrijf Legend Holdings is opgezet in 1984 en richtte zich al vanaf het begin op de productie van computers en randapparatuur. Vanaf 2004 opereert het bedrijf onder de naam Lenovo en inmiddels heeft het bedrijf zich opgewerkt tot het grootste computerbedrijf in China. De laptops zijn multifunctioneel, gebruiksvriendelijk en hebben een hoge kwaliteit. Kijk snel verder welke Lenovo laptop het best bij jou past.

Waarom een Lenovo laptop?

Yorcom beschikt over een breed assortiment aan Lenovo laptops. Wij vinden het belangrijk dat jij, afhankelijk van je eisen, kunt beschikken over een laptop die bij jou past als een maatpak. Lenovo laptops staan voor gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Goede en snelle laptops om mee te werken of te studeren. Ook biedt Lenovo uitstekende laptops om mee te internetten en je e-mail of social media kanalen mee bij te houden. Afgemeten op jouw eisen, vind je altijd een geschikte Lenovo laptop.

per pagina

Verschillende Lenovo laptops

In ons assortiment vind je tientallen Lenovo laptops. De laptops variëren onderling in schermformaat, processor, werkgeheugen, videokaart, opslagtype, opslagcapaciteit en resolutie. Afhankelijk van de doeleinden waarvoor je de laptop zult gaan gebruiken, doen wij hieronder enkele aanbevelingen:

Een laptop om op te werken
- Minimaal een i5-processor
- Minimaal 4GB aan werkgeheugen

Een laptop om mee te studeren
- Minimaal een i3-processor
- Minimaal 4GB aan werkgeheugen
- Maximaal 14” (gemakkelijk om mee te nemen)

Een laptop voor e-mail en social media
- Minimaal een Celeron processor
- Minimaal 4GB aan werkgeheugen

Een laptop om mee te gamen of media te bewerken
- Een i7-processor
- Minimaal 8GB aan werkgeheugen
- Minimaal 1920 x 1080 Pixels

Een Lenovo laptop online bestellen

Bij Yorcom kun je jouw Lenovo laptop snel en gemakkelijk online bestellen. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken en de juiste laptop hebt gevonden, kun je deze in jouw online winkelmandje voegen. Wanneer je de bestelling plaatst voor 17:00, ontvang je jouw Lenovo laptop de volgende werkdag in huis. Ook kun je kiezen voor service aan huis. Een van onze medewerkers sluit je nieuwe laptop aan op de plaats naar keuze en maakt het apparaat geheel gebruiksklaar.

Meer informatie

Heb je vragen over onze Lenovo laptops of over onze website? Aarzel niet en neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je verder. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 010 44 55 400 of ons een e-mail sturen. Afhankelijk van je vraag willen wij je verwijzen naar het juiste mailadres, deze vind je op onze contactpagina.