LaptopverzekeringSchade:

· Valschade
· Displayschade
· Waterschade

Schade door derden:

· Sabotage
· Vandalisme
· Gevallen

Diefstal:

· Inbraak
· Gestolen

Kortsluiting:

· Brandschade
· Verhitting

Jouw laptop neem je gemakkelijk mee naar je werk of naar school. Maar sta je dan ook stil bij de risico’s? Je moet er niet aan denken dat jouw laptop op de grond valt of dat er thee overheen valt? De oplossing is om jouw laptop te verzekeren tegen deze schades! Mocht je nu student zijn, is het echt belang. In het onderwijs heb jij je laptop tenslotte dagelijks nodig. Het is je vast wel eens overkomen dat je nog een paar aanpassingen moest doen voor jouw belangrijke opdracht. Aangezien je in de trein niet alle ruimte hebt, ligt valschade op de loer. Wat dacht je van diefstal in een drukke trein? Jouw laptop verzekeren is zo gebeurt en het bespaart je een hoop zorgen over jouw laptop.

Met een laptopverzekering van simplesurance is jouw laptop verzekerd tegen valschade, vloeistofschade, bedieningsfouten of schade door kortsluiting. Verder is jouw laptop wereldwijd tegen alle schade gedekt en wordt er in alle gevallen een snelle reparatie geboden. Je meldt de schade online via simplesurance.nl en je krijgt direct een verzendlabel voor één van de reparatiecentra toegestuurd. Daarmee stuur jij jouw laptop snel en gemakkelijk op naar één van de reparatiecentra waarna je na de reparatie weer op het door jouw gekozen adres terug gestuurd krijgt.

Verzekeringen zijn vaak vrij ingewikkeld, maar als online verzekeraar wordt het proces zo makkelijk mogelijk gehouden en daarbij is de transparantie belangrijk. Ben jij op zoek naar een laptopverzekering waarbij alles snel en online geregeld wordt? Met een simplesurance-verzekering heb je geen rompslomp met papieren, een vaste looptijd en een betrouwbare klantenservice. Bij simplesurance kies je zelf de contractduur en na verloop hiervan loop je geen risico op een automatische verlenging.


per pagina