Windows 7 stopt
Welke gevolgen heeft dit?

Op 14 januari heeft Microsoft de ondersteuning voor alle Windows 7 versies beëindigt. Dit heeft als gevolg dat microsoft geen buxfixes en software- en beveiligingsupdates meer zal laten uitkomen, ook de klantondersteuning zal stoppen. Hierdoor loopt je grote risico's op virussen en malware te krijgen op je windows 7 pc of laptop, dit kan voorkomen worden door te upgraden naar windows 10.

Wat kan ik doen?

Heb jij nog een computer of laptop met Microsoft windows 7 dan adviseren wij je zo snel mogelijk je computer te upgraden naar windows 10. Dit is mogelijk wanneer je pc of laptop aan de volgende eisen voldoet: minimaal 1 GHz processor, 1GB werkgeheugen en 20GB opslagruimte. Voor windows 7 Starter, Home, Basic en Home Premium kies je een windows 10 home upgrade en voor Windows 7 Professional en Ultimate kan je een upgrade doen naar Windows 10 Pro. Wanneer de genoemde eisen van de windows 7 pc of laptop niet gehaald kunnen worden dan is een nieuwe laptop of pc met windows 10 de beste optie. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom te Vlaardingen.

Nieuwe computer of laptop?

Op het moment hebben wij verschillende aanbiedingen op laptops met windows 10 licentie erop.


Op zoek naar een nieuwe desktop computer of nieuwe all-in-one computer met windows 10 licentie? Dan hebben wij de volgende producten voor je uitgelicht. natuurlijk hebben wij nog veel meer mogelijkheden, kom je er niet uit en wil je graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Vlaardingen.


Je huidige pc of laptop upgraden.

Voldoet je windows 7 pc of laptop niet aan de standaard eisen dan is het upgraden van je huidige pc of laptop ook een optie, al is dit niet meer mogelijk voor elk systeem. Wil jij weten of jouw systeem in aanmerking komt voor een upgrade? Neem dan contact met ons. Dan kijken wij vrijblijvend na wat de mogelijkheden zijn en de daarbij behorende kosten. Houdt er rekening mee dat de kosten voor een upgrade niet altijd interessanter zijn dan een nieuwe pc of laptop.

Back up en bestanden overzetten.

Wanneer je een upgrade uitvoert adviseren wij je van te voren een back te maken van alle bestanden welk belangrijk voor jou zijn, van bijvoorbeeld je foto's, video's, word, excel bestanden. Heb je outlook? Maak hier ook een back up van, dit wordt vaak vergeten. Weet je niet hoe dit moet of laat je het liever aan een ander over? Kom dan gerust langs in onze showroom te vlaardingen, dan nemen wij alle zorg uit handen. Wij kunnen zowel de upgrade, back up en het terug zetten van de bestanden voor je regelen.

Office 2010 stopt oktober 2020

Ook zal de ondersteuning voor Microsoft Office 2010 versie per 13 oktober 2020 stoppen, om veilig te kunnen blijven werken kan je je office licentie upgraden naar office 365 of Office 2019.