Magix Music Maker Control edition 2019

Niet meer leverbaar.

Helaas dit product is niet meer leverbaar, wij doen ons best je een alternatief product aan te bieden. Let op: het alternatief kan afwijken qua prijs en/of specificaties.

Specificaties

Aantal gebruikers 1
Geschikt voor Windows
Abonnementstype Geen

Productinformatie

Artikelcode SWMGXM0174
Partnummer ANR008408BOX
EANcode 4017218648463
Meer dan alleen een toetsenbord. Music Maker Control combineert een hoogwaardig USB MIDI-toetsenbord met de muzieksoftware Music Maker Premium Edition. Veel ruimte voor nieuwe ideeën: onbeperkte tracks, hoogwaardige plug-ins, effecten, de nieuwe live pads en de nieuwe mastering suite kunnen ook tijdens het mixen niets te wensen overlaten. Professioneel geproduceerde geluiden en samples kunnen zonder voorafgaande kennis worden opgeslagen door Drag & Drop. Met het toetsenbord kunt u de virtuele instrumenten gebruiken, zoals filmische synth, folkinstrument of koor, opname of live-modus.

De Music Maker Control staat voor verrassend eenvoudige muziekcreatie en biedt een USBMIDI-toetsenbord bij de Music Maker Premium Edition. Schik talloze professionele geluiden en samples door slepen en neerzetten naar volledig nieuwe nummers en games met de virtuele toetsenbordinstrumenten. Onbeperkt nummers, hoogwaardige plug-ins en extra premium-effecten, evenals de live pads en mastering suite kunnen ook tijdens het mixen niets te wensen overlaten. De nieuwe multi-core engine biedt ook meer vermogen voor de eenvoudige muziekproductie met professionele virtuele instrumenten en effecten. Music Maker Control is veel meer dan alleen een toetsenbord.

Advies nodig?

Onze klantenservice is nu gesloten.

Of bel 010 44 55 400

Schrijf een review

Geen review

Schrijf ook een review en help andere klanten de juiste keuze te maken.

Montage

Geschikt voor: Windows

Subscription

Abonnementstype: Geen

Overige specificaties

Aantal gebruikers: 1

Schrijf een review

Gemiddelde beoordeling

Dit product heeft nog geen reviews. Help andere klanten de juiste keuze te maken.

Schrijf een review