Flightsticks

Heb je altijd al willen weten hoe het is om een vliegtuig te besturen? Met een flightstick kun je thuis een kopie maken van een echte vliegtuigcockpit. Je kunt de flightstick aansluiten op jouw pc of gameconsole en een eigen vliegsimulatie creëren. Bij Yorcom vind je een grote hoeveelheid aan verschillende flightsticks waarmee je jouw vliegsimulatie zo uitgebreid kunt maken als dat je zelf wilt. Je kunt dus vanuit je luie stoel de plaats innemen van de piloot zonder daar de kostbare opleiding voor te volgen.

Soorten flightsticks

Bij Yorcom vind je een breedt assortiment aan flightsticks van Speedlink en Thrustmaster. Je dient er op te letten of de flightstick compatibel is met het platform waarvoor je het apparaat wilt gebruiken. De meeste flightsticks zijn te gebruiken voor pc, Playstation 3 of Playstation 4. Ook varieert het aantal knoppen van de flightstick. Je kunt kiezen voor een ‘eenvoudige’ flightstick met een minimum van 12 knoppen of, als je jezelf wilt uitdagen of al een gevorderde piloot bent, dan kun je kiezen uit een flightstick met 30 knoppen.


per pagina

Jouw flightstick aansluiten

De flightsticks werken aan de hand van een USB-kabel die je in het platform naar keuze kunt pluggen. De meeste modellen zijn al voorgeconfigureerd, dit zorgt ervoor dat je jouw flightstick direct na het uitpakken kunt aansluiten en het apparaat meteen kunt gebruiken. De knoppen en de assen van de flightstick zijn zelf programmeerbaar dus wanneer je de speelwijze wilt aanpassen naar jouw eigen hand en voorkeuren, dan is dit geen enkel probleem. Ook kun je, naast je flightstick zelf, jouw simulator uitrusten met meerdere componenten zoals bijvoorbeeld pedalen.

Een flightstick online bestellen

Bij Yorcom kun je jouw flightstick snel en gemakkelijk online bestellen. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken en de juiste simulatie componenten hebt gevonden, kun je deze in jouw online winkelmandje voegen. Wanneer je de bestelling plaatst voor 17:00, ontvang je jouw aankoop de volgende werkdag in huis. Ook kun je kiezen voor service aan huis. Een van onze medewerkers sluit jouw nieuwe flightstick aan op de plaats naar keuze en maakt het apparaat geheel gebruiksklaar.

Meer informatie

Heb je vragen over onze flightsticks of over onze website? Aarzel niet en neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je verder. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 010 44 55 400 of ons een e-mail sturen. Afhankelijk van je vraag willen wij je verwijzen naar het juiste mailadres, deze vind je op onze contactpagina.