GamingBen je op zoek naar een intensievere gameplay voor je race game? Dan is een racestoel een echte must have. Verlies jezelf in de wereld van snelheid en breng de ultieme ervaring van het racen direct in jouw huiskamer met een racestoel. Playseat biedt een uitgebreid assortiment aan racestoelen, add-on producten en accessoires zoals een vloermat voor onder de racestoel ter bescherming van je vloer. Het grootste assortiment gaming- en racestoelen van de Benelux vind je bij Yorcom. De gaming- en racestoelen kunt u hier ook uitproberen. Wij hebben ook een demo opstelling staan waar u onze racestoelen kunt testen, kom gerust langs.

Populaire game merken

Laat je inspireren en bekijk het aanbod van onze populaire merken.

Acer Predator Thronos Air. Your only destination
Richt je blik op de toekomst. Bij de speciaal ontwikkelde Thronos Air betekent dit dat je plaatsneemt in een gemotoriseerde cockpit en direct midden in de actie zit. Het gemechaniseerde omhulsel is jouw poort naar een dimensie van levensechte gaming. De Thronos Air staat voor je klaar.

Je troon wacht
We plaatsen je precies waar de actie is, omringd door displays en geplant in de comfortabele beslotenheid van de coconachtige cabine van de Thronos Air. Bevrijd jezelf van de beperkingen van de traditionele pc- configuratie en zet een stap voorwaarts in de toekomst.

Kies je display
Er zijn meerdere manieren om uw Thronos uit te rusten. Monteer maximaal drie displays naar keuze of kies een ultrawide om games in 21: 9 aan te pakken. De Scorpion Arch kan tot 15 kg aan gewicht dragen, dus kies verstandig.

Ontwerp met Predator
De Thronos Air weerspiegelt het iconische Predator-gevoel met zijn zwarte stalen frame en blauwgroen accenten. Plaats jouw gekozen pc op een paneel dat zich achter de troon bevindt en monteer je beeldschermen met de stevig vastgrijpende vergrendeling die zich uitstrekt tussen de boog en het middelste onderste frame.


Zijn Flight Simulator games jouw ding? Dan is een cockpitstoel of flightseat echt iets voor jou, ervaar een vlucht simulatie zoals deze hoort te zijn. De flightseat biedt zowel comfort als de perfecte positie voor jouw joystick, gashendel en pandalen voor volledige controle over jouw toestel. The sky is the limit!

Benieuwd wat een gamestoel, racestoel of flightseat nu echt voor jou kan betekenen? Kom lang in onze gaming showroom in Vlaardingen, waar wij een groot assortiment aan stoelen hebben staan en ervaar het zelf.