Wifi versterkers

Beschik je over een Wifi netwerk maar kun je hier niet overal optimaal gebruik van maken, dan kan het zijn dat het bereik van je Wifi te beperkt is. Een Wifi versterker kan dan uitkomst bieden. Hiermee kun je het internetbereik aanzienlijk vergroten.

Wat is een Wifi versterker

Een Wifi versterker wordt ook wel een Wifi repeater of range extender genoemd, en biedt je de mogelijkheid om je draadloze netwerk te vergroten. Het kastje van de Wifi versterker dient aangesloten te worden op het lichtnet in de omgeving waar je de Wifi wilt versterken. De Wifi versterker versterkt enkel het huidige netwerk, het is dus essentieel dat je al over een draadloze router beschikt. In veel gevallen vergroot een Wifi versterker het bereik, maar gaat de kwaliteit van het netwerk lichtelijk verloren. Wanneer je gebruik maakt van internet via de Wifi versterker zal je dus niet over dezelfde snelheid beschikken als dat je direct via de draadloze router internet.


per pagina

Onderling variëren onze Wifi versterkers in snelheid. Deze snelheid wordt vaak aangeduid met Mbit per seconde. Mbit staat voor MegaByte, 1 MegaByte = 8 Megabit/MB. Dit wetende, kun je een inschatting maken van de duur van het uploaden/downloaden van een bestand. Wij bieden repeaters met de volgende maximumsnelheden:
- 300 Mbit/sec
- 450 Mbit/sec
- 750 Mbit/sec
- 1300 Mbit/sec
*De bovengenoemde snelheden kunnen maximaal worden gegenereerd in de meest optimale situatie

In het assortiment van Yorcom vind je Wifi versterkers van de bekende betrouwbare merken. Je vind de volgende merken bij Yorcom:
Asus
TP-Link
Netgear
Eminent

Een Wifi versterker online bestellen

Bij Yorcom kun je jouw Wifi versterkers snel en gemakkelijk online bestellen. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken en de juiste wifi versterker hebt gevonden, kun je deze in jouw online winkelmandje voegen. Wanneer je de bestelling plaatst voor 17:00, ontvang je de wifi versterker de volgende werkdag in huis.

Meer informatie

Heb je vragen over onze wifi versterkers of over onze website? Aarzel niet en neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je verder. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 010 44 55 400 of ons een e-mail sturen. Afhankelijk van je vraag willen wij je verwijzen naar het juiste mailadres, deze vind je op onze contactpagina.