Gamestoelen

Gamestoel kopen? Ben je een liefhebber van games en spendeer je het liefste al je vrije uren aan je pc of gameconsole, dan moet je absoluut in het bezit zijn van een goede gamestoel. Lekker comfortabel gamen zoals je dat nog nooit gedaan hebt. De beste gamestoelen en het breedste assortiment vind je online en in de showroom bij Yorcom.

Ergonomische bureaustoel

Wil jij een goedgekeurde ergonomische bureaustoel of gamestoel kopen? Bekijk dan onze gecertificeerde bureaustoelen van Noblechairs. Noblechairs is de enige gamestoelen fabrikant die ook kan aantonen dat hun stoelen voldoen aan de Europese NEN EN 1335 norm, al geven DXRacer en AKracing ook aan dat hun stoelen aan deze norm voldoen. Zo maakt Akracing een globale melding van de norm op hun website, welke geldt voor al hun stoelen en heeft DXRacer verschillende EN 1335 testrapporten op hun site staan voor o.a. de Formula en Drifting gamestoelen serie. Noblechairs certificaten zijn, na aankoop van een Noblechairs gamestoel, op verzoek te verkrijgen, deze kan per mail worden aangevraagd via onze klantenservice . Wat houd de EN 1335 norm nu eigenlijk in?

per pagina

De EN 1335 norm is een Europse norm. Deze norm zegt dat wanneer een bureaustoelen of gamestoel voldoet aan specifieke eisen, zoals bepaalde instelbaarheid en maatvoering, deze geschikt zijn voor personen die langdurig (max. 8 uur per dag) gebruik maken van hun bureaustoel. Waarvoor is deze norm? Wanneer je langdurig en verkeerd zit kan je op lange termijn hiervan fysieke gevolgen van ondervinden. Een stoel met een EN 1335 norm zou dit moeten voorkomen wanneer je de bureaustoel juist instelt op jouw lichaam.

Waarom jij een gamestoel moet hebben

Laten we beginnen met de vraag: ‘wat is precies een gamestoel?’ Een gamestoel is een stoel die volledig aangepast is om de comforteisen en benodigdheden van gamers. Dit zie je terug aan de vaak sportieve en/of kleurrijke designs waarmee de gamestoelen zijn vormgegeven. Een kenmerk die je niet van de gamestoel afziet, maar wel degelijk belangrijk is, is het comfort. De meeste gamestoelen zijn verrijdbaar, bieden ondersteuning voor je armen, rug en hoofd en zorgen voor een ergonomisch correcte zithouding. Met onze gamestoelen zit je urenlang comfortabel en kun je optimaal van al je games genieten.

Verschillende gamestoelen

Bij Yorcom vind je een ruim assortiment aan verschillende gamestoelen. De stoelen variëren onder anderen in merk, prijs en comfort. Zo vind je altijd een gamestoel die aan jouw eisen en voorkeuren voldoet. Hieronder vind je het overzicht van de merken en varianten gamestoelen die Yorcom jou aanbiedt.

Merken gamestoelen

In ons assortiment vind je de volgende merken aan gamestoelen:
Noblechairs
AKRacing
Arozzi
DXRacer
Playseat
Speedlink

Soorten gamestoelen

In ons assortiment vind je de volgende varianten aan stoelen:
Bureaustoel
Flightseat
Racestoel

Accessoires voor je gamestoel

Naast je gamestoel die zorgt voor een goede comfortabele zithouding, kun je je gameruimte nog verder uitbreiden een aankleden met verschillende accessoires. Je kunt bijvoorbeeld vloermat en/of een voetensteun bij je gamestoel toevoegen. Ook zijn de gamestoelen zelf goed te customizen door onderdelen als de zitting, leuning of rijwieltjes aan te passen.

Een gamestoel online bestellen

Bij Yorcom kun je jouw gamestoel snel en gemakkelijk online bestellen. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken en de juiste gamestoel hebt gevonden, kun je deze in je online winkelmandje voegen. Wanneer je de bestelling plaatst voor 17:00, ontvang je jouw gamestoel de volgende werkdag in huis. Ook kun je kiezen voor service aan huis.

Meer informatie

Heb je vragen over onze gamestoelen of over onze website? Aarzel niet en neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je verder. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 010 44 55 400 of ons een e-mail sturen. Afhankelijk van je vraag willen wij je verwijzen naar het juiste mailadres, deze vind je op onze contactpagina.