Acer Laptop

Het Taiwanese bedrijf Acer is al sinds 1976 actief in de markt voor computersystemen en servers. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot het 4e grootste bedrijf van de wereld. Deze jarenlange ervaring en expertise vind je terug in de producten die het bedrijf aflevert. Onder deze producten vallen onder andere de Acer laptops.

Waarom een Acer laptop?

Bij Yorcom bieden we een breed assortiment aan Acer laptops, dit doen wij niet voor niets. Acer laptops staan voor degelijkheid en kwaliteit. Laptops om op te werken of ter ondersteuning van je studie. Laptops om je administratie mee bij te houden of je creativiteit mee te kunnen uiten. Wij hebben de juiste Acer laptop die afgestemd is op jouw eisen en benodigdheden.

per pagina

Verschillende Acer laptops

In ons assortiment vind je tientallen verschillende Acer laptops. Tussen deze laptops zitten veel uiteenlopende verschillen. De laptops variëren in schermformaat, processor, werkgeheugen, videokaart, opslagtype, opslagcapaciteit en resolutie. Afhankelijk van de doeleinden waarvoor je de laptop zult gaan gebruiken, doen wij hieronder enkele aanbevelingen:

Een laptop om op te werken
- Minimaal een i5-processor
- Minimaal 4GB aan werkgeheugen

Een laptop om mee te studeren
- Minimaal een i3-processor
- Minimaal 4GB aan werkgeheugen
- Maximaal 14” (gemakkelijk om mee te nemen)

Een laptop voor e-mail en social media
- Minimaal een Celeron processor
- Minimaal 4GB aan werkgeheugen

Een laptop om mee te gamen of media te bewerken
- Een i7-processor
- Minimaal 8GB aan werkgeheugen
- Minimaal 1920 x 1080 Pixels

Een Acer laptop online bestellen

Bij Yorcom kun je jouw Acer laptop snel en gemakkelijk online bestellen. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken en de juiste laptop hebt gevonden, kun je deze in jouw online winkelmandje voegen. Wanneer je de bestelling plaatst voor 17:00, ontvangt je jouw Acer laptop de volgende werkdag in huis. Ook kun je kiezen voor service aan huis. Een van onze medewerkers sluit jouw nieuwe laptop aan op de plaats naar keuze en maakt het apparaat geheel gebruiksklaar.

Meer informatie

Heb je vragen over onze Acer laptops of over onze website? Aarzel niet en neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je verder. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 010 44 55 400 of ons een e-mail sturen. Afhankelijk van je vraag willen wij je verwijzen naar het juiste mailadres, deze vind je op onze contactpagina.