Klantenservice

Kunnen wij u helpen?

Mail ons

Reactie binnen een paar uur.
(Alleen op werkdagen)

Stuur een e-mail

Bel ons

Maandag t/m Zaterdag.
Tel: 010 44 55 400
(09:00 - 17:30)

Onze openingstijden

Advies

Onze showroom is gelegen aan de Woon- & Autoboulevard Hoogstad in Vlaardingen. Onze medewerkers van Yorcom staan hier 6 dagen per week voor je klaar om je te adviseren bij de aanschaf van een nieuwe laptop, computer, hardware en/of software.

Je kunt in onze showroom meerdere producten bezichtigen, maar je kunt deze ook uitproberen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld computers, tablets en laptops vanaf 10 inch tot volwaardige desktop vervangers, gaming apparatuur, speakersets, printers maar ook aan een diversiteit aan computerschermen. Zo weet je te allen tijde wat je aanschaft en dat je de juiste keuze maakt bij jouw aankoop.

Sinds kort is de bovenverdieping van onze showroom ook tot jouw beschikking. Hier vind je het grootste assortiment gaming- en racestoelen van de Benelux. De gaming- en racestoelen kun je hier ook uitproberen. Wij hebben ook een demo opstelling staan waar je onze racestoelen kunt testen, kom gerust langs.

Advies per e-mail of telefonisch
Wil je advies over een eventuele aankoop, maar je kunt niet naar onze showroom/winkel komen?
Neem dan telefonisch contact op 010 44 55 400 (werkdagen van 09.00 tot 17.30uur) of stuur ons een e-mail. Wij adviseren je graag.