Reviews WD Green 120GB M.2 3D Nand

Gemiddelde beoordeling 8 Reviews

Schrijf een review


Super!
Anoniem op 29 oktober 2017 13:46:50
Ik raad dit product aan
Pluspunten
  • zeer snelle opstart
  • geluidloos

Een snelle opstart draagt zeker bij aan het gebruiksgemak. Je kan snel even wat opzoeken. Fijn in gebruik!


Zeer snelle schijf. Maakt haast geen geluid. Ik moet mij soms van overtuigen of mijn PC wel aan staat.
Roy Ashruf op 26 oktober 2017 09:55:28
Ik raad dit product aan
Pluspunten
  • Zeer snelle opstartmodus.
  • Geruisloos
  • Betrouwbaar
Minpunten
  • 120 GB aan de krappe kant.

Ik raad dit product een ieder aan. Het is echt de moeite en prijs waard!


Werkt perfect
Anoniem op 15 oktober 2017 11:51:46
Ik raad dit product aan
Pluspunten
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Werkt perfect

Onderdeel van de Yorcom Praefectus PC, werkt perfect.


Compacte M2 kaart snel te installeren en werkt direct.
Auke op 1 september 2017 13:58:17
Ik raad dit product aan
Pluspunten
  • snel
  • goed prijs kwaliteit
  • compact
Minpunten
  • geen

Deze M2 SSD kaart is een goede geheugenkaart om een windows systeem op te draaien, hij boot lekker snel en heeft een goede prijs / kwaliteit verhouding.
Betrouwbaarheid moet in de toekomst nog blijken?


Heel blij met deze WD Green
Marc de Lange op 26 augustus 2017 14:19:04
Ik raad dit product aan
Pluspunten
  • Sterk merk
  • Snelle kaart
  • Prijs-kwaliteitverhouding

Bijzonder fijne SSD harde schijf. Drie jaar garantie. Ik werk grotendeels in de Cloud 240 GB is meer dan genoeg.


Snelle en stil
Marco op 23 juli 2017 12:59:19
Ik raad dit product aan
Pluspunten
  • Pc start lekker snel op met deze SSD schijf.
  • De SSD is geluidloos dus je pc is een stuk rustiger.

In de nieuwe pc zit deze schijf. Doordat de schijf lekker stil is maakt de pc amper geluid. Geweldig hoe snel je pc opstart met deze schijf.


Wat een ervaring zo snel is de computer, Na informatie van een van u vekopers toppie bedankt
Rob van Buuren op 22 juli 2017 11:41:44
Ik raad dit product aan
Pluspunten
  • Snel
  • Sneller
  • Het Snelst

Ik kwam met een oude computer om , deze sneller te laten maken , maar door informatie van een van uw verkopers heb ik een nieuwe aangeschaft Top hij heeft mij goed geinformeerd Ben tevreden met de service , en zal dit mondeling doorgeven vr gr Rob van Buuren


super wou!!
Johnny op 13 juli 2017 17:15:23
Pluspunten
  • lekker snel
  • geen fouten
  • niet verwacht dat het zo lekker zou werken

mijn ervaring is dat het gewoon lekker snel is met de toegang naar wat je ook opent
je knippert met je ogen en het staat er eigenlijk voordat je de ogen weer opent al..
werkt super mooi ik ben zeer tevreden. ook met de andere schijven van WD