Asus Laptop

Het Taiwanese bedrijf Asus startte in 1989 met de productie van moederborden en processoren. Het bedrijf breidde al snel uit en vanaf 1997 startte Asus met de productie van laptops. De kennis over besturingssystemen heeft de Asus laptops tot een hoog niveau gebracht. De laptops zijn erg gebruiksvriendelijk en hebben een hoge kwaliteit. Kijk snel verder welke Asus laptops Yorcom voor jou heeft.

Waarom een Asus laptop?

In het assortiment van Yorcom vind je tientallen Asus laptops. Een breed assortiment zorgt ervoor dat wij voor iedere gebruiker de juiste laptop kunnen bieden. Asus laptops staan voor gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Laptops waarmee je jouw werk kunt uitoefenen of ter ondersteuning van je studie. Ook biedt Asus uitstekende laptops om mee te internetten en je e-mail of social media kanalen mee bij te houden. Ook behoort het bewerken van foto’s video’s en andere media tot de vele mogelijkheden. Wij hebben de juiste Asus laptop die aan al jouw eisen voldoet.

per pagina

Verschillende Asus laptops

In ons assortiment vind je tientallen verschillende Asus laptops. Tussen deze laptops zitten veel uiteenlopende verschillen. De laptops variëren in schermformaat, processor, werkgeheugen, videokaart, opslagtype, opslagcapaciteit en resolutie. Afhankelijk van de doeleinden waarvoor je de laptop zult gaan gebruiken, doen wij hieronder enkele aanbevelingen:

Een laptop om op te werken
- Minimaal een i5-processor
- Minimaal 4GB aan opslag

Een laptop om mee te studeren
- Minimaal een i3-processor
- Minimaal 4GB aan werkgeheugen
- Maximaal 14” (gemakkelijk om mee te nemen)

Een laptop voor e-mail en social media
- Minimaal een Celeron processor
- Minimaal 4GB aan werkgeheugen

Een laptop om mee te gamen of media te bewerken
- Een i7-processor
- Minimaal 8GB aan werkgeheugen
- Minimaal 1920 x 1080 Pixels

Een Asus laptop online bestellen

Bij Yorcom kun je jouw Asus laptop snel en gemakkelijk online bestellen. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken en de juiste laptop hebt gevonden, kun je deze in jouw online winkelmandje voegen. Wanneer je de bestelling plaatst voor 17:00, ontvang je jouw Asus laptop de volgende werkdag in huis. Ook kun je kiezen voor service aan huis. Een van onze medewerkers sluit uw nieuwe laptop aan op de plaats naar keuze en maakt het apparaat geheel gebruiksklaar.

Meer informatie

Heb je vragen over onze Asus laptops of over onze website? Aarzel niet en neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je verder. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 010 44 55 400 of ons een e-mail sturen. Afhankelijk van je vraag willen wij je verwijzen naar het juiste mailadres, deze vind je op onze contactpagina.