Service aan huis

Installatie en reparatie

Voor 17.00 besteld

Morgen met PostNL in huis

Klantenservice

010-4455400 Ma t/m Za

Reparatie & Service

Kunnen wij u helpen?

Mail ons

Reactie binnen een paar uur.
(Alleen op werkdagen)

Stuur een e-mail

Bel ons

Maandag t/m Zaterdag.
Tel: 010 44 55 400

Onze openingstijden

Assemblage & montage

Assemblage / montage van uw computer

U kunt bij ons uw nieuwe computer geheel samenstellen naar wens, op basis van de door u gewenste onderdelen. We kunnen u adviseren en samen met u het systeem opbouwen geheel naar uw wensen/eisen. Onze technische dienst zal het systeem vervolgens deskundig voor u monteren en testen zodat u gegarandeerd bent van een goed functionerende PC waarmee u zorgeloos aan de slag kunt.

De kosten voor deze service bedragen €39,95 (exclusief onderdelen)

Bestellen

Assemblage + installatie software

Als u uw zelf samen gestelde PC heeft geconfigureerd zal onze technische dienst aan de hand van uw configuratie het systeem in elkaar zetten, voor u testen en voorzien van een installatie van de door u aangegeven Windows versie.

De kosten voor deze service bedragen €59,95 (exclusief onderdelen)

Bestellen

Her-assemblage van uw computer

Is het moederbord defect of overweegt u een upgrade uit te voeren van uw huidige computer? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u assisteren in uw keuze van moederbord, processor en bijpassend geheugen. Vervolgens zal onze technische dienst uw bestaande computer demonteren en vervolgens opnieuw opbouwen met de nieuw uitgekozen componenten. Het systeem zal ook grondig getest worden op juiste werking, zodat u er vanuit kunt gaan dat u zorgeloos met de computer weer aan de slag kunt.

De kosten voor deze service bedragen €55,00 (exclusief onderdelen)


Installatie van software / drivers

Ervaart u problemen die gerelateerd zijn aan de installatie van Windows of blijkt na onze diagnose dat het noodzakelijk is om een nieuwe installatie uit te voeren van het besturingssysteem (Windows). Dan is ons streven om de nieuwe installatie binnen 1 werkdag voor u in orde te hebben gemaakt. U dient hierbij echter wel rekening te houden dat in principe alle data (documenten, foto’s, etc.) verloren zal gaan. Mocht u van deze data nog geen back-up hebben, is het mogelijk dat wij deze voor u realiseren. Hierbij gaat het dan met name om uw documenten en foto’s. Programma’s dienen te allen tijden opnieuw geïnstalleerd te worden. Tevens is het voor ons noodzakelijk dat we een officiële/originele licentie krijgen aangeleverd, aan de hand waarvan we de installatie kunnen uitvoeren.

De kosten voor deze service bedragen €35,00 (exclusief software)

Bestellen

Montage van optical, harde schijf & ssd in uw computer

Leest of schrijft uw DVD speler geen schijfjes meer? Heeft uw harde schijf bad sectors? Wij vervangen de defecte DVD speler of harde schijf direct voor u. Klaar terwijl u wacht!

De kosten voor deze service bedragen €9,95 (exclusief onderdelen)


Montage van processor en koeler op het moederbord

Wilt u zelf het moederbord monteren, maar ziet u op tegen het monteren van de processor? Wij kunnen voor u alvast de processor met de koeler op het moederbord plaatsen. Hierbij weet u zeker dat de processor en de koeler goed zijn gemonteerd.

De kosten voor deze service bedragen €9,95 (exclusief onderdelen)