Brother ADS-3600W documentscanner

799,00
Verwachte levertijd 4 tot 7 dagen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen via AfterPay
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Niet goed, geld terug
  • Klantenservice 010 44 55 400

Voorraadwekker

Ontvang een email wanneer dit product direct uit voorraad leverbaar is.

Specificaties

Scanner type ADF
Scanresolutie 600 x 600 DPI
Maximale papierformaat A4
Film-scannen
Maximum scanformaat 215,9 x 355,6 mm

Productinformatie

Artikelcode SCANBRAD360
Partnummer ADS3600WUX1
EANcode 4977766755368
Garantietermijn 2jr
De ADS-3600W biedt een zakelijke en professionele scanoplossing voor het snel en efficiënt digitaliseren van documenten. Met één druk op de knop kunnen alle medewerkers binnen het kantoor snel en eenvoudig scannen naar een voorgeprogrammeerde locatie. Het 9,3 cm LCD touchscreen maakt het daarnaast zeer gemakkelijk om door het menu te navigeren en de diverse functies aan te sturen.

Het LCD touchscreen kan worden aangepast zodat er via een ‘One touch’ knop direct gescand kan worden naar een voorgeprogrammeerde locatie. Er kan gekozen worden voor diverse netwerklocaties zoals scan naar FTP of netwerkmap, zodat teams en afdelingen eenvoudig bestanden kunnen delen. ‘One touch’ scannen reduceert tevens het risico op onjuiste archivering of het kwijtraken van bestanden.

De ADS-3600W heeft zowel een bekabelde, als een draadloze netwerk interface. Dankzij de draadloze netwerk verbinding kan de scanner op elke gewenste plek binnen het kantoor geplaatst worden en biedt geavanceerde scanmogelijkheden aan alle medewerkers. De draadloze verbinding is beveiligd en komt daarmee tegemoet aan de eisen die IT afdelingen stellen aan draadloze apparatuur.

Er zijn diverse scanopties beschikbaar, zoals scannen naar een e-mailadres, bestand, USB, SharePoint®, (S)FTP, netwerkmap en OCR software. De scanner beschikt over een SuperSpeed USB 3.0 interface voor het super snel scannen naar lokale mappen en optimale energie efficiëntie. Er is tevens ondersteuning voor USB 2.0.

De scanner beschikt over een automatische documentinvoer (ADF) van 50 vel en bereikt een scansnelheid van maximaal 100 images per minuut (50 dubbelzijdige pagina's per minuut). Hierdoor is de ADS-3600W de ideale scanoplossing voor kleine tot middelgrote kantoren en bedrijven.

Netwerkscanner
Deze professionele documentscanner biedt volledige netwerkfunctionaliteit, zonder gebruik te maken van een centrale pc of installatie van software op meerdere locaties. Zodoende kunnen medewerkers en afdeling, zonder veel moeite, onderling informatie delen via het netwerk. Dit heeft een positief effect op de efficiëntie en de productiviteit.

LCD kleuren touchscreen
Via het LCD touchscreen kunnen gescande documenten direct worden verzonden naar een vooraf geselecteerde locatie, zowel lokaal als op het netwerk. Tevens kunnen terugkerende en routinematige scantaken vooraf geconfigureerd worden. Dit zorgt voor een efficiënte en gestroomlijnde workflow, waardoor de productiviteit toeneemt en tijd wordt bespaard. Tot de mogelijkheden behoort onder meer scannen naar een afdelingsmap op het netwerk, direct scannen naar een e-mailardes of naar OCR software.

Near Field Communications (NFC)
Via NFC kunnen smartphones en tablets met NFC ondersteuning, draadloze verbinding maken de documentscanner. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om direct contact te maken, zonder dat er verbinding is met een netwerk en zorgt voor een efficiënte workflow. Klanten, bezoekers en collega’s kunnen via NFC tijdelijk toegang verleend worden tot een Brother scanner, zonder dat er een wachtwoord of ingewikkelde inloggegevens ingevoerd moeten worden.

Brother Solutions Interface (BSI)
BSI is een software interface die externe developers in staat stelt om maat oplossingen te ontwikkelen en te integreren in Brother apparaten. Er kunnen aangepaste menu's en schermen voor het display worden ontwikkeld die nieuwe mogelijkheden bieden. Zodoende kunnen klanten hun werkzaamheden optimaliseren, terwijl de kosten en risico’s worden gereduceerd.

Secure Function Lock (SFL)
Met SFL kunnen functies per gebruiker uit- of aangezet worden, of voor individuele gebruikers of groepen worden beperkt. Beheerders kunnen scanfuncties eenvoudig toewijzen of beperken voor maximaal 50 gebruikers, waarmee functiemanagement een stuk overzichtelijker wordt en de veiligheid verbetert.

Scannen naar USB
Via de USB host interface is het mogelijk om een Flash-geheugenstick of externe Flash-opslag tot 64 GB aan te sluiten. Hierdoor kunnen gescande documenten direct worden meegenomen en zijn deze overal direct beschikbaar.

Professionele papierverwerking
De ADS-3600W beschikt over een brede papieruitvoer, waardoor de verwerkte documenten netjes worden gestapeld. Zowel de papierinvoer als de -uitvoer bieden weinig weerstand aan het papier, zodat een stapel documenten vloeiend en soepel door de scanner loopt, zonder kreukels en vouwen te veroorzaken

Dubbele vellen detectie
De geavanceerde dubbele vellen detectie maakt gebruik van geluidsgolven om problemen met de papierinvoer op voorhand te voorkomen. Als er een onregelmatigheid of dubbel vel wordt gedetecteerd, zal de papierinvoer automatisch worden onderbroken. Hierdoor is de kans op beschadigde documenten en verloren informatie tot een minimum beperkt.

Reverse roller systeem
Dankzij het geavanceerde ‘Reverse roller’ systeem wordt er tijdens grote scantaken altijd maar één vel ingevoerd. Dit zorgt voor betrouwbare prestaties tijdens het scannen van verschillende soorten documenten met diverse gewichten.

Geavanceerde optimalisatie functies
De ingebouwde geavanceerde optimalisatie opties zorgen voor nette, duidelijke scans. Dankzij de uitstekende kwaliteit zijn de gedigitaliseerde documenten deze kant-en-klaar om opgeslagen, bewerkt, gedeeld of gebruikt te worden voor verwerking met OCR software. (Optical Character Recognition)

De diverse optimalisatie functies verminderen de bestandsgrootte en generen duidelijk leesbare tekstdocumenten. Dit betekent dat er minder tijd besteedt hoeft te worden aan het corrigeren van digitale documenten en er meer tijd overblijft voor de corebusiness van de organisatie.

Scannen

Kleurdiepte uitvoer: 24 Bit
Duplex ADF scan snelheid (kleur, A4): 100 ipm
Duplex scannen:
Kleurdiepte invoer: 30 Bit
Film-scannen:
ADF scan snelheid (b/w, A4): 50 ppm
Duplex ADF scan snelheid (b/w, A4): 100 ipm
ADF scan snelheid (colour, A4): 50 ppm
Grijsniveaus: 256
Verbeterde scanresolutie: 1200 x 1200 DPI
Scanresolutie: 600 x 600 DPI
Maximum scanformaat: 215,9 x 355,6 mm
Kleurenscans:

Prestatie

Frequentie van processor: 800 MHz
Geluidsniveau tijdens scannen: 50 dB
Ondersteunde netwerkprotocollen: ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA(Auto IP), WINS/NetBIOS name resolution, DNS Resolver, mDNS, LLMNR responder, Custom Raw Port/Port9100, SMTP Client, FTP Client and Server, LDAP Client, CIFS Client, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, IC
Scan naar: E-mail, FTP, Bestand, HTTP, Afbeelding, OCR, PC
Scanner-drivers: ICA,SANE,TWAIN,WIA
Type processor:
Intern geheugen: 512MB
Dagelijkse diensten cyclus (max): 5000 pagina's
Type beeldsensor: Dual CIS

Eisen aan de omgeving

Temperatuur, in bedrijf: 5 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf: 20 - 80 procent

Gewicht en omvang

Diepte verpakking: 254 mm
Hoogte verpakking: 330 mm
Gewicht verpakking: 6,3 kg
Hoogte: 250 mm
Breedte: 306 mm
Gewicht: 4,55 kg
Breedte verpakking: 382 mm
Diepte: 258 mm

Certificaten

Energy Star-certificaat:

Papier

Legaal:
Mediagewicht, automatische doorvoer: 27 - 413 g/m²
Maximale papierformaat: A4
Papierformaten: A4,A5,A6,A7,A8
Letter:
ISO B-series afmetingen (B0...B9): B4,B5,B6,B7,B8
Ondersteunde scanning media types: Plastic kaart, Dik papier, Dun papier

Energie

Stroomverbruik (indien uit): 0,12 W
Typisch stroomverbruik: 30 W
Soort voeding: AC
Stroomverbruik (PowerSave): 2,9 W
Stroomverbruik (in standby): 4,9 W

Minimale systeemeisen

Ondersteunt Mac:
Ondersteunt Windows: Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Wind

Design

Beeldscherm: LCD
Beeldschermdiagonaal: 9,3 cm (3.66")
Soort scanner: ADF-scanner
Scanner type: ADF
Touchscreen:
Kleur: Zwart

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde software: Mac: Brother Control Center 2, ABBYY FineReader Professional Edition, Remote Set-upWindows: Brother Control Center 4, Nuance Paperport 14 SE, ABBYY FineReader v.11 Professional Edition, ABBYY PDF Transformer+, Remote Set-up, BRAdmin Professional 3
Meegeleverde drivers:

Poorten & interfaces

Aansluitingen: Ethernet, USB 3.0, Draadloze LAN

Invoercapaciteit

Capaciteit automatische documentinvoer: 50 vel

Overige specificaties

Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: EAP-FAST,EAP-MD5,EAP-TLS,EAP-TTLS,HTTPS,IPSEC,PEAP,SMTP-AUTH,SNMP,SSL/TLS
Wi-Fi-standaarden: IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n
Online diensten ondersteund: Doos, Dropbox, Evernote, Google Drive, OneDrive, OneNote
Mobiele printing technologieën: Brother iPrint & Scan
Ik wil hem:

Brother ADS-3600W scanner

799,00
Verwachte levertijd 4 tot 7 dagen

Schrijf een review

Gemiddelde beoordeling

Dit product heeft nog geen reviews. Help andere klanten de juiste keuze te maken.

Schrijf een review