Synology DS115j 1 bay NAS max. 6TB

Niet meer leverbaar.

Helaas dit product is niet meer leverbaar, wij doen ons best je een alternatief product aan te bieden. Let op: het alternatief kan afwijken qua prijs en/of specificaties.

Specificaties

Aantal schijven ondersteund 2
Processor Marvell Armada 370
Interne RAM 256MB
Afmeting harde schijf 2.5"/3.5"
Max. opslagcapaciteit 6 TB

Productinformatie

Artikelcode NASSYNDS115J
Partnummer DS115J
EANcode 4711174721771
Garantietermijn 2jr
DiskStation DS115j
De perfecte combinatie van veelzijdigheid en betaalbaarheid

Compact, licht van gewicht en energie-zuinig, is de DS115j ideaal voor prijsbewuste thuisgebruikers die op zoek zijn naar een eenvoudig te gebruiken, maar veelzijdige NAS-server. Maak eenvoudig back-ups van documenten, monitor live feeds van bewakingscamera\'s, of zet een persoonlijke cloud op om bestanden te delen met vrienden en familie.

Bekroonde OS - DiskStation Manager

Synology DiskStation Manager (DSM) is een gestroomlijnd, browser-gebaseerd besturingssysteem dat op elk DiskStation en RackStation is geïnstalleerd, waardoor het beheer van uw Synology NAS moeiteloos verloopt. Met een intuïtieve gebruikersinterface maakt DSM de toegang tot en het delen van uw gegevens intelligenter en eenvoudiger. Met Synology\'s Package Center kunt u handige add-on paketten downloaden en installeren, die speciaal voor individuele of zakelijke vereisten zijn ontworpen, dit betekent dat u van meer entertainment of betere productiviteit op het werk kunt profiteren.

Thuisbewaking, voor iedereen beschikbaar

Met het Surveillance Station add-on-pakket en twee gratis IP-cameralicenties fungeert de DS115j als uw bewakingssysteem voor thuis. Verbind eenvoudig meerdere IP-camera\'s met het thuisnetwerk, koppelen deze met de DS115j, en vervolgens gemakkelijk live surveillancefeeds bekijken, video\'s opnemen, of genieten van andere geavanceerde functies, zoals bewegingsdetectie of push-meldingen. Ondersteuning voor duizenden IP-camera\'s maakt het gemakkelijk om compatibele modellen en merken te vinden. Beveilig uw huis, zonder veel geld te moeten uitgeven

Op meerdere manieren een back-up van gegevens maken

DS115j is de ideale back-upbestemming voor uw gegevens. Ongeacht of u een Windows of Mac-gebruiker bent, u kunt van alles op uw computer een back-up maken op de Synology NAS met behulp van Cloud Station. Mac-gebruikers kunnen ook profiteren van de Apple® Time Machine-ondersteuning. U kunt uw back-upbestemming specificeren als niet alleen de lokale harde schijven, maar ook aangesloten USB-opslagapparaten, of publieke Cloud Services, zoals Amazon S3, Amazon Glacier, Windows Azure, SFR en hicloud. Met Backup & Replication kunt u back-uptaken plannen en de server naar een bepaald punt in de tijd herstellen, terwijl u het opslagverbruik en verwerkingstijd minimaliseert door alleen de specifieke gegevensblokken op te slaan die werden gewijzigd.

Uw ultieme bestandcenter

File Station is een snelle en veilige functie om uw bestanden die op DS115j werden opgeslagen te delen en beheren. Gewoon gegevens op een Mac of pc slepen, neerzetten of uploaden. Geavanceerde filters maken het zoeken naar documenten, foto\'s of video\'s gemakkelijk. Met de ingebouwde FTP of e-mailclients kunt u met de DS115j moeiteloos bestanden organiseren en delen door middel van een geavanceerde webapplicatie. U kunt zelfs bestanden en mappen met anderen delen door hen een link te sturen. De bestanden kunnen op mobiele apparaten worden geopend via de mobiele app DS file. HTTPS, SSL/TSL encryptie en vervaldata voor links garanderen dat het delen van bestanden via het internet zeer veilig verloopt.

Uw bestanden overal in de cloud

DS115j biedt u een uitgebreide cloud service. Met Cloud Station kunt u bestanden synchroniseren tussen DiskStations en meerdere apparaten, waaronder Windows PC, Mac, Linux, iOS, Android, evenals Windows Mobile-apparaten, terwijl 2-weg synchronisatie de synchronisatie van bestanden tussen verschillende DiskStations mogelijk maakt. U kunt zelfs bestanden tussen DiskStation en Google Drive, OneDrive, Dropbox, Box, hubiC en Baidu Cloud synchroniseren - stel uw hybride cloud op om te genieten van meer flexibiliteit in opslagruimte en het verlies van gegevens te voorkomen.

Geniet van uw multimediabibliotheek

DS115j biedt u een centraal platform om uw foto-, muziek- en videocollecties te organiseren, back-uppen en delen. Met een gestroomlijnde en strakke interface kuntu met de Synology-pakketten - Photo Station, Audio Station en Video Station - moeiteloos een entertainmenthub bouwen. Omdat alles wordt opgeslagen op de DS115j kunt u genieten van meer aanpasbare ordening van de inhoud, en zonder extra maandelijkse kosten voor opslag. Beter nog, uw digitale collecties kunnen via een eenvoudige link met anderen worden gedeeld.

Gecertificeerde DLNA-mediaserver

Als een volledig DLNA gecertificeerd DMS (Digital Media Server) kan DS115j dienen als uw primaire mediaserver, met de mogelijkheid om digitale multimedia content voor lokale of externe weergave te hosten. Eenmaal aangesloten op een router streamt de DS115j zonder pre-configuratie muziek, foto\'s en video\'s naar DLNA-compatibele apparaten, zoals DLNA tv\'s of spelconsoles. U kunt zelfs content op DS115j zoeken en selecteren behulp van DS audio en een DLNA-speler binnen hetzelfde lokale netwerk selecteren om deze af te spelen.

Content naar uw tv streamen

DS115j is zeer compatibel met andere apparaten, zodat u kunt genieten van digitale content en deze delen met de apparaten die u al hebt: computers, mobiele apparaten, tv\'s, DLNA-apparaten en stereo-installaties. Synology biedt de nieuwste ondersteuning voor tv-streaming, waaronder Samsung TV, Roku-spelers, Apple TV en Google Chromecast, wat betekent dat u digitale content die op uw DS115j is opgeslagen moeiteloos kunt streamen naar uw breedbeeld-tv.

Specificaties:
- CPU-model: MARVELL Armada 370 88F6707
- CPU-frequentie: 800 MHz
- Floating-point: Ja
- Hardware Encryption Engine: Ja
- Systeemgeheugen: 256 MB DDR3
- Stationssleuf: 1
- Compatibel schijftype:
• 3.5" SATA(III) / SATA(II) HDD
• 2.5" SATA(III) / SATA(II) HDD (with optional 2.5" Disk Holder)
• 2.5" SATA(III) / SATA(II) SSD (with optional 2.5" Disk Holder)
- Maximale interne ruwe capaciteit: 6TB (6TB HDD x1) (Capaciteit kan verschillen volgens RAID-types)
- USB 2.0-poort: 2
- Interne stations: EXT4
- Externe stations:
• EXT4
• EXT3
• FAT
• NTFS
• HFS+ (Alleen lezen, max. volumegrootte 2TB)
- Grootte (hoogte x breedte x diepte): 166 mm X 71 mm X 224 mm
- Gewicht: 0.71 kg

Andere:
- RJ-45 1 GbE LAN-poort: 1
- Systeemventilator: 60 mm X 60 mm X 1 pcs
- Draadloze ondersteuning (dongle): Ja
- Geluidsniveau*: 18.1 dB(A)
- Stroomherstel: Ja
- Voedingseenheid / Adapter: 36W
- Voedingsspanning: 100V tot 240V AC
- Frequentie: 50/60 HZ, Eenfasig
- Energieverbruik*:
• 10.52W (Toegang)
• 4.97W (HDD slaapstand)

Advies nodig?

Onze klantenservice is nu gesloten.

Of bel 010 44 55 400

Schrijf een review

Geen review

Schrijf ook een review en help andere klanten de juiste keuze te maken.

Opslagmedia

Ondersteunde types opslag-drives: HDD
Soorten RAID: 0, 1
Opslagdrives geïnstalleerd:
Aantal schijven ondersteund: 2
Max. opslagcapaciteit: 6 TB
RAID support:
Opslag schijf-interface: SATA II, SATA III
Afmeting harde schijf: 2.5"/3.5"
Geïnstalleerde opslag-drive:
Totale geïnstalleerde opslagcapaciteit:

Eisen aan de omgeving

Temperatuur bij opslag: -20 - 60 °C
Temperatuur, in bedrijf: 5 - 35 °C

Certificaten

RoHS compliance:
DLNA-gecertificeerd:

Processor

Processormodel: Armada 370
Frequentie van processor: 0,8 GHz
Processor: Marvell Armada 370

Netwerk

Ethernet LAN:

Design

Aantal ventilatoren: 1 ventilator(en)
Ventilator diameter: 6 cm
Type behuizing: Desktop
Type koeling: Actief
Kleur: Wit

Poorten & interfaces

Aantal USB 2.0-poorten: 2
Aantal USB 2.0-poorten: 2
Aantal USB 3.0 poorten:
Aantal LAN poorten: 1

Prestatie

Geluidsniveau: 18.1 dB
Apparaatklasse: Home & Home Office
Soort: NAS

Energie

Capaciteit voedingsunit (PSU): 60 W
AC invoer frequentie: 50/60 Hz
AC invoer voltage: 100-240 V

Geheugen

Intern RAM type: DDR3
Interne RAM: 256MB

Gewicht en omvang

Hoogte: 166 mm
Breedte: 71 mm
Gewicht: 710 g
Diepte: 224 mm

Schrijf een review

Gemiddelde beoordeling

Dit product heeft nog geen reviews. Help andere klanten de juiste keuze te maken.

Schrijf een review