Reviews WD Green 120GB

Gemiddelde beoordeling 9 Reviews

Schrijf een review


Snel & simpel
Anoniem op 23 september 2017 17:54:39
Ik raad dit product aan
Pluspunten
  • Haalt een schrijfsnelheid van +-400MB/s
  • Haalt een leessnelheid van +-500MB/s

Het is een simpele SSD zonder enige poespas. Werkt prima in combinatie met btrfs in raid-1.


prima ssd
kindt op 23 september 2017 17:24:25
Ik raad dit product aan
Pluspunten
  • heerlijk snel in de laptop
  • windows 10 start snel op ook andere programma's
Minpunten
  • geen

makelijk te plaatsen


Zie: mijn ervaring:
Evert Bras op 26 augustus 2017 16:23:37
Ik raad dit product aan

WD Green-SSD 240GB:

Geweldig maar eigenlijk onvergelijkbaar.
Na 10 jaar trouwe dienst -met mij als tevreden gebruiker- was mijn Vista desktop aan vervanging toe.
Bij Yorcom, in goed overleg, een nieuwe samen laten stellen (W10/i5) met behalve een normale HD ook 2 WD-SSD’s, t.w.: 1x WD-SSD 240GB (C-programma’s) en 1x WD-120GB (D-gebruikersdata).
Bij het opstarten ging je bij Vista (welbekend), bij wijze van spreken, nog even koffiedrinken voor je aan de slag kon.
Nu druk je op de aanzetknop en heb dan nauwelijks tijd om te gaan zitten want het opstarten gaat zo ongelofelijk snel.
Daar moet ik wel bij zeggen dat dit, na een kleine week, ook heel snel als normaal ervaren wordt. Want toen ik gisteren nog iets van de oude computer over moest zetten dacht ik “10 jaar gelukkig ermee geweest maar nu is het echt behelpen”.

Evert Bras.


Prima product die doet wat het moet doen. Snelheid is geweldig!
Arjen op 4 augustus 2017 10:39:08
Ik raad dit product aan
Pluspunten
  • Zeer snel
Minpunten
  • Nog niet gevonden

Onlangs nieuwe computer gekocht met dit product en daar erg tevreden over! Raad het zeker aan!


Trage laptop.
Ad van Geloven op 29 juli 2017 12:28:25
Ik raad dit product aan
Pluspunten
  • Goede prijs
  • Snelle SSD
  • Betere prestaties
Minpunten
  • geen

Mijn kleine laptop was plotseling erg traag geworden. Alles geprobeerd, maar niets was effectief. Naar Yorcom gebracht voor een diagnose en advies. Zij adviseerden mij een SSD te plaatsen i.p.v. de oude harde schijf. Zo gezegd zo gedaan, Binnen een dag was alles geregeld tot mijn volle tevredenheid. Lekker snel opstarten en werken. YORCOM, bedankt.


SSD WD Green 240GB
Natasha Thompson op 26 juli 2017 13:08:55
Ik raad dit product aan
Pluspunten
  • super snelle opstart

Vorige week mijn harde schijf door traagheid en frustratie een klap gegeven. Zo ben ik nooit want ik ben altijd zen maar was het voor de zoveelste keer dat ik niet vlot kon doorwerken. Op het net YorCom gevonden en binnen een paar uur was mijn laptop gerepareerd met een de plaatsing van WD Green 240GB kaart. Ik heb nu nergens meer last van.


WD Green SSD 120GB
Piet op 26 juli 2017 12:09:20
Pluspunten
  • inbouw supersnel
  • lees en schrijven snel
  • 1 van de snelste ssd tot nu toe
Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen

Fijne ssd en snel eenvoudig te installeren ook in ouder pc.
Ben zeer tevreden over.


WD Green 120gb
Piet op 22 juli 2017 11:57:34
Ik raad dit product aan
Pluspunten
  • Snelle installatie en herkenning
  • Werkt zeer snel lezen en Schrijven
  • Tot volle tevreden heid

Lezen en schrijven met windows 10 is super, geen enkelprobleem gehad met montage van de ssd.


Aangeschaft voor mijn wat oudere fujitzu Siemens S710. Eenmaal geinstalleerd gaat alles lekker snel en de batterij gast merkbaar langer mee. Een mooie update voor de gebruikte laptop.
P. van der Lugt op 20 juli 2017 16:41:32
Ik raad dit product aan
Pluspunten
  • Stil
  • Snel
  • Betaalbaat

De medewerkers bij Yorcom geven duidelijke uitleg en advies via de telefoon en in de winkel. Op mijn gemak kunnen kiezen wat ik ging doen. Top.