Service aan huis

Installatie en reparatie

Voor 17.00 besteld

Morgen met PostNL in huis

Klantenservice

010-4455400 Ma t/m Za

PC DVD Formula 1 2011

Niet meer leverbaar.

Helaas dit product is niet meer leverbaar, wij doen ons best u een alternatief product aan te bieden. Let op: het alternatief kan afwijken qua prijs en/of specificaties.

Productinformatie

Artikelcode PCGAMERAC005
EANcode 5024866345582
In F1 2011 kunnen spelers zelf het leven leiden van een echte F1 coureur met een breed aantal aanpassingen op zowel technisch als gameplay gebied en uitgebreide competitieve en coöperatieve multiplayer componenten. F1 2011 bevat alle officiële teams, coureurs en circuits van het langverwachte 2011 Fia Formula One World Championship, inclusief Fia Formula One driver WERELD KAMPIOEN Sebastian Vettel.

In 2011 maakt de Formula 1 Grand Prix Of India haar debuut op het Delhi\'s Jay-pee International Race Circuit en is daar de terugkeer van het iconische Nürburgring circuit.

Kenmerken:
- Alle nieuwe circuits uit het 2011 seizoen zijn verwetrkt in deze editie zoals de iconische Nürnbergring en het gloednieuwe Indische Buddh International Circuit. In totaal zitten er 19 verschillende circuits in de game.
- Ga de uitdaging aan en race voor het eerst in splitscreen of voor het eerst met 16 spelers online waar 8 computergestuurde coureurs aan toegevoegd worden om zo de volledige F1 ervaring te krijgen.
- Alle wagens, alle coureurs: F1 2011 heeft de volledige Formule 1 licentie en bevat de 2011 teams als Ferrari, Red Rull Racing, Vodafone McLaren Mercedes en Lotus Renault GP.
- KERS, DRS, Pirelli banden: alle nieuwe 2011 regels zullen ook daadwerkelijk in het spel verwerkt zijn om een zo realistisch mogelijke ervaring te bieden.
- Speel de championship in co-op modus.
- Zet je snelste tijden neer met de nieuwe Time Trial Challenge modus.

Advies nodig?

Onze klantenservice is nu gesloten.

Of bel 010 44 55 400

Schrijf een review

Geen reviews

Schrijf ook een review en help andere klanten de juiste keuze te maken.

Kenmerken

Platform: PC
Taalversie: Engels
ESRB-beoordeling: E (Iedereen)
Genre: Racen
PEGI-classificatie: 3

Schrijf een review

Gemiddelde beoordeling

Dit product heeft nog geen reviews. Helpt u andere klanten de juiste keuze te maken?

Schrijf een review