Reviews WD Blue 3D Nand 250GB

Gemiddelde beoordeling 11 Reviews

Schrijf een review


Ik heb hem in een oude desktop gehangen en het is net alsof ik een razendsnelle nieuwe PC heb.
Leon op 25 oktober 2017 12:17:48
Ik raad dit product aan
Pluspunten
  • Razendsnel
  • Probleemloze installatie
  • Geluidloos
Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken

Vooralsnog ben ik heel tevreden met mijn product. Ben zelfs aan het bekijken of het interessant om mijn NAS ermee in te richten. Helemaal top.


Snelle SSD voor een mooie prijs
Tjeerd op 30 september 2017 17:39:52

Ik heb deze SSD aangeschaft ter vervanging van een ouderwetse harde schijf en het is een wereld van verschil, opstarten duurt minder dan een halve minuut!
Een echte aanrader!


Bestaande laptop is weer als nieuw en super snel
R.P.Bosman op 29 september 2017 10:05:54
Ik raad dit product aan
Pluspunten
  • Supersnel

De laptop van mijn vrouw is 5 jaar oud. Door de nieuwe software updates moest er iets gebeuren om de snelheid te verhogen. De medewerker van Yorcom gaf het advies om een nieuwe WD Blue 3D te installeren wat de snelheid aanzienlijk zou verbeteren. En dat was de juiste diagnose voor de laptop. Hij is weer als nieuw. De snelheid van de WD Blue 3D Nand is in één woord geweldig!


supersnel, mijn laptop is weer top!
Evert van Oordt op 27 september 2017 21:19:31
Ik raad dit product aan
Pluspunten
  • snelle lees en schrijfsnelheid
Minpunten
  • geen

Deze SSD ingebouwd in oude Macbook Pro 13" mid 2010 die erg langzaam was geworden.
Na installatie van apple's nieuwe besturingssysteem OSX 10.13 op de SSD is deze oudere laptop echt supersnel geworden! De SSD is geformatteerd met apple's nieuwe bestandssysteem APFS. Opstarten, (meerdere) apps starten, maakt niet uit. Echt een supersnelle SSD!


Goed spul
Marc de Lange op 9 augustus 2017 23:15:32
Ik raad dit product aan
Pluspunten
  • WD is al jaren een sterk en betrouwbaar merk
  • Moderne techniek
  • Prijs- kwaliteitverhouding is prima
Minpunten
  • Geen idee, heeft me nooit in de steek gelaten

Ik werk al jaren met SSD en kan maar niet begrijpen waarom de hele wereld er niet mee werkt. Het is al een hele tijd niet duur meer, bijzonder stabiel en vooral erg snel. Oh en het maakt geen geluid, heeft geen bewegende delen, verbruikt minder stroom. WD maakt de schrijven die je nodig hebt en kunt vertrouwen. Drie jaar garantie.


Geweldig snelle opstart. Het lijkt wel een nieuwe computer.
Carla Koudstaal op 8 augustus 2017 15:04:14
Ik raad dit product aan
Pluspunten
  • Snelle start
  • Bijna geruisloos
  • Betaalbaar

Alleen al na het lezen van de andere reviews gaf mij al een kick om deze WD SSD 250 GB direct te laten installeren. Echter de medewerker kon mij al overtuigen dat het installeren van deze WD SSD 250 GB een goed besluit is en een groot succes zal zijn.


Nooit meer opstarten zonder SSD
Richard op 26 juli 2017 14:42:01
Ik raad dit product aan
Pluspunten
  • Snel
  • Stil
Minpunten
  • Geen

Als je eenmaal een SSD hebt gebruikt om opstarten in je computer, wil je nooit meer anders.
De WD SSD is echt een aanrader. De prijs is prima en het gemak en voordeel super groot.
WD IS over het algemeen een goed en betrouwbaar produkt en ook deze SSD is geen uitzondering.

Heb je nog geen SSD in je PC, laat deze dan zeker inbouwen, dit blaast weer nieuw leven in je computer.


WD SSD altijd top
WBT op 24 juli 2017 16:47:06
Pluspunten
  • Super snel
  • Energie zuinig
  • Betrouwbaar

Altijd al WD harddisken gebruikt en nu ook de SSD. Wat is een SSD toch een heerlijk product. Mocht je computer sloom zijn, kan ik zeker deze SSD van WD aanraden als nieuwe harddisk om van op te starten en je windows op te zetten. Dit alleen maakt van je oudere pc voor je gevoel weer bijna een hele nieuwe.
Over WD niets te klagen, goede performance en prijs/kwaliteit verhouding.


WD Blue 250gb
Jasper op 24 juli 2017 12:47:31
Ik raad dit product aan
Pluspunten
  • Super snel
  • Aantrekkelijk geprijsd

Fijn product, had niet verwacht dat de WD Blue SSD ook zo snel was. Iedereen heeft het over Samsung EVO, maar voor standaard gebruik is deze echt perfect.


deze ssd maakt je pc veel sneller alleen het opstarten (binnen een paar seconden) minder lawaai geen geratel van de harde schijf. Super!!!!!!
J.verwiel op 22 juli 2017 14:16:18
Ik raad dit product aan
Pluspunten
  • Installeren windows
  • Formaat en Gewicht
  • Snelheid
Minpunten
  • Geen

Ik heb een pc met een I7 Cpu en een 1Terabyte Hd. deze was supertraag, opschonen werkte niet echt, windows opnieuw instaleren veel werk alles opslaan en zo. Naar Yorcom gegaan op advies deze ssd schijf gekocht windows 10 geïnstalleerd en binnen een uur een supersnel en prima werkend systeem, pc was nog zo snel, echte aanrader. Kan ook gewoon bij mijn oude bestanden de1 terrabyte zit er ook in.


Wat een verschil !!
Jaap op 18 juli 2017 08:45:05
Pluspunten
  • Snel
  • Langer op accu

Laptop was erg traag en op advies van Yorcom hebben wij deze SSD laten installeren.
Jeetje wat een verschil. Laptop binnen 10 seconden opgestart en klaar voor gebruik.
Eerlijk gezegd hadden wij zo'n groot verschil niet verwacht. Super !!