Gamestoelen

Gamestoel kopen? Ben je een liefhebber van games en spendeer je het liefste al je vrije uren aan je pc of gameconsole, dan moet je absoluut in het bezit zijn van een goede gamestoel. Lekker comfortabel gamen zoals je dat nog nooit gedaan hebt. De beste gamestoelen en het breedste assortiment vind je online en in de showroom bij Yorcom.

Waarom jij een gamestoel moet hebben

Laten we beginnen met de vraag: ‘wat is precies een gamestoel?’ Een gamestoel is een stoel die volledig aangepast is om de comforteisen en benodigdheden van gamers. Dit zie je terug aan de vaak sportieve en/of kleurrijke designs waarmee de gamestoelen zijn vormgegeven. Een kenmerk die je niet van de gamestoel afziet, maar wel degelijk belangrijk is, is het comfort. De meeste gamestoelen zijn verrijdbaar, bieden ondersteuning voor je armen, rug en hoofd en zorgen voor een ergonomisch correcte zithouding. Met onze gamestoelen zit je urenlang comfortabel en kun je optimaal van al je games genieten.


per pagina

Verschillende gamestoelen

Bij Yorcom vind je een ruim assortiment aan verschillende gamestoelen. De stoelen variëren onder anderen in merk, prijs en comfort. Zo vind je altijd een gamestoel die aan jouw eisen en voorkeuren voldoet. Hieronder vind je het overzicht van de merken en varianten gamestoelen die Yorcom jou aanbiedt.

Merken gamestoelen

In ons assortiment vind je de volgende merken aan gamestoelen:
AKRacing
Arozzi
DXRacer
HJH Office
Playseat
Speedlink
Gear4u

Soorten gamestoelen

In ons assortiment vind je de volgende varianten aan stoelen:
Bureaustoel
Flightseat
Kinder bureaustoel
Racestoel
Relaxstoel

Accessoires voor je gamestoel

Naast je gamestoel die zorgt voor een goede comfortabele zithouding, kun je je gameruimte nog verder uitbreiden een aankleden met verschillende accessoires. Je kunt bijvoorbeeld vloermat en/of een voetensteun bij je gamestoel toevoegen. Ook zijn de gamestoelen zelf goed te customizen door onderdelen als de zitting, leuning of rijwieltjes aan te passen.

Een gamestoel online bestellen

Bij Yorcom kun je jouw gamestoel snel en gemakkelijk online bestellen. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken en de juiste gamestoel hebt gevonden, kun je deze in je online winkelmandje voegen. Wanneer je de bestelling plaatst voor 17:00, ontvang je jouw gamestoel de volgende werkdag in huis. Ook kun je kiezen voor service aan huis.

Meer informatie

Heb je vragen over onze gamestoelen of over onze website? Aarzel niet en neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je verder. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op 010 44 55 400 of ons een e-mail sturen. Afhankelijk van je vraag willen wij je verwijzen naar het juiste mailadres, deze vind je op onze contactpagina.