Thuiswerken: Aanbiedingen & Gratis producten
Ben jij ook thuis aan het werk? Dan is het goed als je thuiswerkplek voldoet aan ergonomische standaarden. Met een goede thuiswerkplek verklein je de kans op nek, rug en andere klachten. Wij hebben alles wat je nodig hebt om een goede en ergonomische thuiswerkplek in te richten. Met deze producten wordt thuiswerken niet alleen een stuk aangenamer maar ook leuker!

Monitoren

De iiyama XUB-serie heeft een in hoogte verstelbare voet en is er in verschillende varianten, van een basismodel tot een high-end 4K monitor. De keuze is aan jou maar met een iiyama monitor maak je altijd de juiste keuze.

Bureaustoelen

Zit beter en werk harder! Wij bieden een groot assortiment bureaustoelen van merken zoals DXRacer, Noblechairs en AKRacing. Een bureaustoel voor werk (of om te gamen)? Kom deze stoelen zelf uitproberen in onze showroom op onze 1e verdieping.
Laptops

Ben je op zoek naar een compacte en handzame laptop, een laptop welke zowel geschikt is voor alledaagse maar ook de professionele taken of een professionele alleskunner? Acer biedt een zeer ruim assortiment aan uitstekende laptops, van instapmodellen tot aan high-end zakelijk. Dus zoek je een nieuwe laptop dan kies je voor Acer.


Maak je huis slimmer

Met de slimme producten van Woox en TP-link maak jij je huis klaar voor de toekomst. Met de handige apps schakel jij met je stem*, smartphone of tablet verlichting aan of uit, zet je je apparaten op afstand aan en houdt je je huis op afstand in de gaten. Ook is het mogelijk om tijdschema's te maken voor bijvoorbeeld je verlichting. De slimme producten van Woox en TP-Link werken *met Alexa Amazon en Google Assistent.
Computers

Ben je op zoek naar een compacte PC, een PC welke zowel geschikt is voor alledaagse maar ook de professionele taken of een professionele alleskunner? Acer biedt een zeer ruim assortiment aan uitstekende desktops en All-in-One computers, van instapmodellen tot aan high-end zakelijk. Dus zoek je een nieuwe computer dan kies je voor Acer.
Randapparatuur

Alles voor om, op en onder jouw werkplek. Wij bieden een groot assortiment aan muis en toetsenborden van merken zoals Microsoft, Logitech en Cherry. Ook voor ergonomische muizen of toetsenbord ben je bij ons aan het goede adres. Comfortabel vergaderen? Dat kan met de Conceptronic AMDIS Full HD webcam, een Full HD webcam voorzien van een microfoon.


Netwerk

Als je vanuit huis werkt is een goed en stabiel wifi signaal belangrijk. Met de routers van Asus met hun dual-core processoren verloopt zelfs op de drukste thuisnetwerken de HD video streaming altijd soepel, is de latentie laag tijdens online gaming en VoIP-gesprekken, en verloopt het downloaden van bestanden zonder onderbrekingen. Asus staat bekend om hun consequent geprezen topkwaliteit netwerken!

Actieperiode: Voor alle aanbiedingen geldt OP=OP. De gratis producten dienen direct te worden mee besteld, deze worden niet achteraf verzonden en zijn niet inwisselbaar voor contanten. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten onder voorbehoud.