Bestelling niet ontvangen

Jouw track en trace status geeft aan dat de bestelling afgeleverd is maar je hebt niks ontvangen.
Wanneer de status van jouw bestelling aan geeft dat jouw pakket is afgeleverd, maar je hebt deze niet ontvangen, dan adviseren wij je het volgende na te gaan.

  • Controleer of jouw pakket is afgeleverd bij de buren, de pakketbezorgers vergeten soms wel eens een briefje bij je achter te laten om je te laten weten dat het pakket is afgeleverd bij één van jouw buren.
  • Controleer of je de geplaatste handtekening/naam herkend die is opgegeven bij de pakketbezorger, hiermee kun je vaak ook achterhalen wie jouw pakket in ontvangst heeft genomen. De handtekening of naam kun je terug vinden op de track en trace pagina onder de status van jouw pakket.

Jouw track en trace status blijft op afgifte of sorteercentrum staan.
Helaas komt het wel eens voor dat er een vertraging bij de pakketdienst ontstaat, hierdoor kan de status van jouw pakket langer dan verwacht op status "Afgifte" of "Sorteercentrum" blijven staan. Dit hoeft niet direct te betekenen dat jouw pakket niet bij je zal aan komen. De levering van jouw pakket loopt hierdoor wel vertraging op en zal aanvankelijk later dan verwacht bij je aangeboden worden.

Wanneer de status van uw pakket na 2 dagen niet veranderd naar "Bestelling onderweg" dan adviseren wij je contact met ons op te nemen.