Bestelling annuleren

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?
Je kunt jouw bestelling annuleren door telefonisch contact 010 44 55 400 met ons op te nemen of door ons een mail te sturen. Het annuleren van jouw bestelling is alleen mogelijk wanneer ons magazijn jouw bestelling nog niet heeft verwerkt.

Neem je telefonisch contact met ons op? Houd dan a.u.b. jouw ordernummer bij de hand, dan kunnen wij je sneller van dienst zijn. Een bestelling kan kosteloos worden geannuleerd, met uitzondering van het zogenaamde maatwerk of speciaal bestelde producten.

Ik kan mijn bestelling niet meer annuleren.
Wanneer het niet meer mogelijk is jouw bestelling te annuleren dan kun je het door ons verzonden pakket weigeren aan deur, wanneer deze wordt aangeboden door de pakketbezorger.

Daarnaast is het mogelijk jouw pakket zelf retour te sturen aan ons. Voor informatie over onze retourprocedure en retourbeleid, ga dan naar Klantenservice - Product retourneren.

Reeds betaalde bestellingen zullen na annulering worden gecrediteerd, de tijdsduur voor de terugbetaling verschilt per gekozen betaalmethode. Voor meer informatie over terugbetaling, ga dan naar Klantenservice - Terugbetaling.