Versturen en afhalen

Kunnen wij u helpen?

Mail ons

Reactie binnen een paar uur.
(Alleen op werkdagen)

Stuur een e-mail

Bel ons

Maandag t/m Zaterdag.
Tel: 010 44 55 400
(09:00 - 17:30)

Onze openingstijden

Bezorgen

Wanneer je jouw bestelling bij Yorcom op maandag t/m vrijdag voor 17:00 uur plaatst en de bestelde producten zijn op voorraad, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog door ons verzonden en heb je jouw bestelling in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis.

Heb je de pakketbezorger gemist?
De bezorger laat een bericht voor je achter, je kunt tot 22:00 uur zelf kiezen waar en wanneer jouw zending opnieuw wordt bezorgd. Maak je geen keuze voor een andere tijd of plaatst? Dan komt de bezorger de volgende dag weer bij je langs.

Als je niet thuis bent bij een tweede afleverpoging dan laat de bezorger een afhaalbericht voor je achter en gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde postkantoor. Je kunt dan zelf plannen wanneer je het pakket ophaalt.

Track & Trace
Als jouw bestelling verzonden is krijg je van ons na 19:00 uur een e-mail met daarin de Track & Trace gegevens van het pakket. Het kan enkele uren duren voordat het pakket zichtbaar is op de website van www.postnl.nl

Yorcom levert momenteel uitsluitend met PostNL, voor al onze bestellingen die aangeboden worden door PostNL dient er een handtekening gezet te worden bij levering.

Alternatief afleveradres
Wist je dat je kunt kiezen voor een alternatief afleveradres tijdens ons bestelproces? Laat jouw pakket bijvoorbeeld afleveren op jouw werk, bij familie, vrienden of buren.